Kisfiam 2 éves lesz, mire megszületik a kistesója, járhat bölcsibe majd?
pont ezt akartam írni én is:minek adod bölcsibe ha úgyis otthon leszel??
Jaaaa hogy nem bírsz el kettővel..akkor nem kellett volna még egy gyereket bevállalni!!
És az ilyenek miatt van az hogy aki meg menne dolgozni hogy ne halljanak éhen azok gyerekei meg már nem férnek be!!
nem a véleményeteket kérdeztem!!!! tojok rá, hogy mit gondoltok!
előzőeknek köszönöm!
szégyeld magad!Milyen ember vagy te!
Másnak szíve szakad meg mert évesen vissza kell menni a piszkos anyagiak miatt dolgozni és a gyereket KÉNYSZERBŐL be kell adni bölcsibe!
te meg a saját kényelmed érdekébe teszed be,és ezzel meg elveszed más gyerekétől a helyet aki tényleg dolgozna!Sajnálom a gyereked és nem érdekel hogy tojsz a véleményünkre akkor is leírom!
Nem a kérdező töröltette a válaszod, hanem én.
miért kell bántani? Ahová a kislányom jár bölcsibe, 10-en vannak egy csoportban. A 10 gyerekből 6 gyerek anyukája otthon van vagy a kistesóval, vagy terhesen. És SENKI nem nézi le őket, és senki nem ítéli el őket
9-es vagyok
Nálunk például senki elől nem veszik el a helyet, mert még így sincs telítve a bölcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!