Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » A bölcsőde miatt lett ilyen...

A bölcsőde miatt lett ilyen anya függő a kislányom?

Figyelt kérdés
A 2 éves kislányom 3 hete jár a bölcsibe. Amolyan beszokatás,de már háromszor ott is aludt. Most jelenleg beteg a héten itthon van,de még a gyerekorvos jövőhéten sem engedi. Hányás, hasmenés 6 napon keresztül. 1 hete csak anya létezik. Apát nem fogadja el! Eddig elvolt Apával, Apa fürdette,altatta. Most a boltba sem tudok lemenni, mert sír és van hogy hányásig hergeli magát. Csak Én füdethetem, altathatom. Apával le sem megy játszani, mert menjek Én is. Ez a bölcsi miatt van? Ha vissza megyek dolgozni, akkor minden nap hányásig fog ordítani? Mit tegyek? Tapasztalt valaki hasonlót?
2014. máj. 8. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Gyanítom. Amikor elkezdtük a bölcsit, én is erre lettem figyelmes, akkor tettem fel ezt a kérdést. Mára jelentősen halványult az anyafüggőség, de rettenetesen boldog, amikor találkozunk délután. Sokkal bújósabb, de nem vészes!

2014. máj. 10. 14:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2014. máj. 11. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!