Anyukák, mivel és főleg hogyan (milyen módszerrel) szeditek ki a bölcsis ruhákból azt a millió foltot?
Figyelt kérdés
Ikres vagyok, de megőrjítenek a rengeteg foltos ruhájukkal. Egyszerű, hatékony, de föleg időtakarékos módszerekért nagyon hálás lennék.2014. ápr. 17. 11:44
1/8 anonim válasza:
Én sok mindent kipróbáltam, egyedül a Vianniban kapható Saly folttisztító segített, litere kb. 350 ft. és a szórófejes változat miatt könnyű a használata is, a lényeg az, hogy ráfújod a foltra utána hagyd 10-15 percig rajta és utána indítsd el a mosást, a foltjaink 95 %-val végzett :)
2/8 anonim válasza:
Nadrágokat benedvesítesm, vanish szappannal bedörzsölöm, megsikálom, hagyom állni 10 percet, s megy a gépbe.
Felsőket csak fehéret veszek! Pálinkás pohárba fehérítőt, domesztoszt teszek, fültisztító pálcikát mártok bele, a foltokat bekenem, s megy a gépbe. Minden kijő!
3/8 anonim válasza:
ariel folteltávolitoval ,és mosogép erősen koszos,ruhákhoz valoprogramjával.
4/8 anonim válasza:
Én csak egyszerűen Vanisht öntök a foltra kicsit megdörzsölöm és mehet a mosógépbe normál programra.
5/8 anonim válasza:
Szines ruhák Vanish.
Fehér ruhák Domestos fehérítő.
Body, atléta ilyesmi alsőneműből már inkább csak egyszínű fehéret veszek, mert arra mehet a fehérítő.
6/8 anonim válasza:
Amugy bocsi az előző vagyok, nekem a homokkal gyűlik meg a bajom, azt a zokniból főleg ha már sár sehogy sem tudom kiszedni, erre vmi módszer?
7/8 anonim válasza:
Színes ruhákból Vanish, fehérekből Clorox. Ha semmi nem segít, akkor marad az ecetes olló... :)
Megnyugtat, hogy más gyereke is ilyen koszosan jön haza :D
8/8 anonim válasza:
A nagyon koszos ruhák legalább 1 órát áznak a folttisztítóban. Ha nagyon durva víz jön le róluk, akkor még visszateszem... :)
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!