Mostanában tényleg sokan beadják a gyereket bölcsibe kb 2 évesen?
Szerintem igen. Akinél nem érkezik (és tervben sincs a kistesó. A gyesből nem lehet gyereket nevelni, és szerintem kevesen tehetik meg (sajnos), hogy a apa eltartsa a családot. Pedig az lenne a jó. A gyedből még azért lehet gazdálkodni, de gyesből szerintem nem.
Valószínűleg nálunk is így lesz. Most 11 hónapos a fiam.
* Az igen.
Bocsi, de alig aludtam az éjjel, jön a fog...
1,2,3 vagyok.
Én is vendéglátásban dolgoztam (ez a végzettségem is), ahova nem tudok visszamenni gyerek mellett. Ezért én is elkezdtem egy OKJ-s képzést. Viszont ez sem olcsó. És gyerek mellett nehezebb, mint előtte lett volna. De nem lehetetlen. Úgyhogy ha teheted, most gondolkozz,tervezz, mi lesz utána.
Vissza kellett mennem dolgozni, ezért adtam be. 2 éves volt pont, imádja. Jó döntés volt.
Miért, szerinted hány évesen kellene beadni? 3-tól már oviba is mehet.
Egyébként a legtöbben eddig is 2 éves korban adták be, a munka miatt, mert addig jár a GYED. Nekem az elég sok volt, de a GYES, az nagyon kevés, nem engedhetjük meg magunknak sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!