Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Miért nem lehet zenét hallgatn...

Miért nem lehet zenét hallgatni a bölcsödében?

Figyelt kérdés
Bevittem egy cd lejátszót a bölcsibe, mivel a gondozók nem túl aktívak és elég kicsik is a gyerekek a mondókázáshoz,de azt mondták, csak ünnepeken fogják használni,mert nem szereti a vezetőség a "gépzenét". 10hónapostól 2 évesekig a gyerekek.

2014. febr. 12. 11:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

7.-nek: én egyébként sokat foglalkozom vele otthon is (ének, mondoka, fejlesztő játékok) és a gondozónők mindíg dícsérik is, hogy látszik rajta az otthoni foglalkozás.

Azért vagyok nehéz helyzetben mert nem akarok túl erőszakos sem lenni, persze próbálkozom (rákérdezek, a cd is ezért volt), de összeveszni sem akarok velük......De mivel az itteni válaszokból is azt szűrtem le, hogy máshol is lehet zenét hallgatni, megpróbálom kiharcolni!

2014. febr. 12. 15:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem is kell. Csak költői kérdés volt.:)

A gyerekek úgyis igénylik a foglalkozást, biztos kiharcolják, csak tudjanak róla, hogy van cd. :)

2014. febr. 12. 15:14
 13/14 anonim ***** válasza:

A szakemberek beírását sajnos gyakran lepontozzák laikusok, csak mert számukra új, amit írnak. Nem tudom, mit lehetne tenni ez ellen a buta hiozzáállás ellen, mivel évek óta ezt látom a fórumon, és más fórumokon is, az anyák egy részétől.

Nagyon jókat írtak a szakemberek fentebb, épp hasonlót készültem írni, csak látom, szerencsére megelőztek. De hogy miért pontoznak le gyakran minket...

A kedves kolléga nyilván ITT, ebben a konktextusben nem a techno-t értette gépzene alatt, hanem mindazt, ami felvételről szól, hiszen az esetben nincs ÉLŐ személy, aki torkából szól az ének, nincs ÉLŐ személy ez esetben, aki üti a dobot, vagy pengeti a gitárt. A kedves ismretlen kolléga kitért az okára, miért lényegesen több és nélkülözhetetlen az utóbbi verzió, de valóban KIEGÉSZÍTÉSKÉNT teljesen jó, ha OLYKOR felvételről IS megy zene egy bölcsiben, oviban.

2014. márc. 5. 12:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet hallgatni gépzenét, de nagyon meg kell válogatni. A zeneovi CD-k gyakorta sajna nagyon gagyik, zeneileg nem megfelelőek. Igényesen megválogatott zenért iért ne lehetne hallgatni? Amit nem tűrök a csoportomban, az a ricsajozás, amikor a gondozónő a rádiót bömbölteti. A gyerekek megszokják, játék közben zavarja őket, de ha nem szól, akkor hiányolják... Egyszer láttam, hogy beszoktatós gyereket üdvözöltek bömbölő zenével, na ilyennek tényleg nincs helye.
2014. ápr. 4. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!