Bölcsődébe adnak benti ruhát, pelenkát, ágyneműt mindent? Szóval ezeket nem a szülőnek kell bevinni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 12:49
11/19 anonim válasza:
2010-ben volt bölcsis a lányom,akkor volt 9000ft az ebéd(ha teljes hónapot járt),tisztasági változó,volt,hogy csak 100db-os zsebkendő kellett.De olyan 1500ft körül jött ki a tisztasági.Csoportpénz:500ft.
12/19 anonim válasza:
11-es vagyok,nálunk azóta sincs gondozási díj,több bölcsiben sem
13/19 anonim válasza:
Öcsám 82-ben volt bölcsis, nekik is egyenruha volt, bölcsi adta és mosta, sőt, én 91-ben kezdtem az eü szakközepet, az egyik bölcsiben, ahol gyakorlaton voltunk, még volt ilyen, máshol akkor már nem, szóval a kilencvenes évek elején tűnt el.
14/19 anonim válasza:
Nálunk nincs még gondozási díj.
A napi étkezés 430 Ft + havonta 500 Ft csoportpénz.
Az ágyneműt ott adják,de csak ezt.
Havonta kell bevinni pzs-t,popsi törlőt és szalvétát.
Negyedévente popsitörlőt,szalvétát,pzs-t,szemeteszsákot,papírtörlőt,folyékony szappant és wc papírt.
Kell még egy csomó váltásruha,pelenka,kinti és benti cipő és üzenőfüzet.
Külön szednek pénzt mikulás,farsang stb. alkalmakra.
Azt hiszem ennyi.
15/19 anonim válasza:
nálunk fésűt,törölközöt,ágynemüt ,a bölcsi adta de volt bölcsibe olyan ami bölcsöde saját ruhája volt,vészhejzetre.
16/19 anonim válasza:
többit mi vittük ,havi 500ft volt csoport pénz eböl vetek mikulásra,karácsonyra ajándékot.
17/19 anonim válasza:
Ágyneműt adnak, huzat bölcsifüggő, fiaméban kértek, lányoméban nem. Pelust, krémet, törlőt és ruhát vinni kell.
18/19 anonim válasza:
Elmondom a titkot: Bemész a bölcsibe a hová a gyerekedet fogod vinni, és megkérdezed. Megmondják. Te tudni fogod.
19/19 anonim válasza:
Nálunk pelust, vizes törlő kendőt, ruhát és alvós játék. Persze váltó cipő. Más nem igazán szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!