Miért ilyen rossz a bölcsődei rendszer?
Nálunk sincs elég hely. Azt sem tudom, hogy milyen szülők gyerekei járnak bölcsibe, de ami engem érint, hogy EGYEDÜLÁLLÓKÉNT szeretnék visszamenni dolgozni és nem veszik be a gyerekemet bölcsibe, mondván, hogy nem májusban adtam be a jelentkezést. Mivel májusban költöztünk, így kicsit nehézkes lett volna beadni, mert azt sem tudtam még, hogy mi a helyzet itt. Aztán nyáron egészen novemberig állítólag férőhely bővítés miatt zárva volt a bölcsi, mire beadtam a papírom, addigra november eleje volt és most három hónap után a mai napon bejelentették, hogy nem veszik fel, eddig 5-ször mentem be és mondtam, hogy muszáj visszamennem dolgozni, mert egyedül vagyok a gyerekkel. Erre megkérdőjelezték, hogy egyedülálló vagyok, annak ellenére, hogy a születési anyakönyvi kivonatban nem is szerepel az apa és jelenleg folyamatban van a gyámhatósági eljárás is....
Nem tudom, de hallottam ezt-azt.... Nincsenek tekintettel arra, hogy ha nem megyek vissza dolgozni, nem tudom fenntartani a háztartást.....
Borzasztóan rossz a bölcsődei rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!