Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mire jó a családlátogatás?

Babi0906 kérdése:

Mire jó a családlátogatás?

Figyelt kérdés

Kis fiam februárban kezdi el a bölcsit. Az első szüli alkalmával szóltak,hogy lesz családlátogatás,hogy a gyerek lássa őket a saját otthoni környezetében is (ezt ők mondták).Én úgy voltam vele,hogy ez jó ötlet, vettem üdítőt,főztem kávét sőt még a páromat is hazarendeltem,hogy ő is megismerje a gondozókat. Aztán amikor megérkeztek kb. 5 percet voltak. Szétnéztek majd elmondták ugyan azt amit a szülőin és már mentek is.

Én úgy gondolom,hogy ez egyfajta környezettanulmány volt inkább,hogy a gyerek milyen körülmények között él,nem?

De erre mi szükség van? Akinél látják,hogy szerényebben élnek azokat a gyerekeket máshogy kezelik? Mi a múgy átlagos középosztályba tartozunk :)

2014. jan. 9. 13:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hoztak egy hűtőmágnest katicát mert abba a csoportba fog járni. Napközbe voltak, a kis fiam épp akkor kelt fel és mondták,hogy nem akarnak zavarni meg csúszásba vannak. Azt mondták menniük kell még több családhoz. Én a szimpátiát kölcsönösnek éreztem :)

csak nem erre számítottam.

2014. jan. 9. 14:08
 12/14 anonim ***** válasza:
nálunk is voltak megnézték hogy hol alszik van e játéka ,párszót beszélgetünk és mentek .
2014. jan. 10. 11:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Végre valaki aki úgy járt,mint én :)
2014. jan. 10. 11:29
 14/14 anonim ***** válasza:
hozzànk meg ki sem jöttek. :/
2014. jan. 16. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!