Tudnátok valamiféle furfangos ötletet arra, hogy miképp adhatnám be a lassan két éves fiamat bölcsibe, ha nem megyek vissza dolgozni, majd kb egy év múlva szeretnék ismét várandós lenni?
Sokan írjátok itt, hogy állami bölcsibe is sikerült beadni gyermekeiteket úgy, hogy nem dolgoztatok, arra gondoltam ezt én is megpróbálom, mert a gyerekkel jót tenné nekünk egy kis külön töltött idő, depressziós lettem sajnos az itthonléttől.
Ha sikerülne a bölcsi végre kicsit felszabadulnék és volna magamra időm .
Na erre biztos kapok majd hideget, meg "húúúdeköcsögvagyokot" de minek szülsz gyereket ha nem akarod nevelni? Komolyan az agyam eldobom, mi a fenét akarsz otthon csinálni, vagy hova akarsz menni, ahova vele nem lehet?
Nem kell állandóan otthon ülni, ki lehet mozdulni, főleg egy majdnem 2 évessel.. Ne szülj még egyet, hisz a terhedre van ez a pici is.. Nagyon gáz...
Szerintem minden anya vágyik rá, hogy néha egy-két órára gyerek nélkül mehessen(maximum nem vallja be).és szerintem ennyi kell is. én egyszer elmentem gyerekkel fodrászhoz, azóta inkább nem járok fodrászhoz:)
de most én is gondolkodom az ajándékvásárláson, mert azt nehéz gyerekkel megoldani. de nagyon sokszor kellett már pl. orvost lemondanom vagy még nem jutottam el ctg-re (mindjárt 38 hetes leszek). ilyenkor egyszerűbb lenne, ha bölcsis lenne a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!