Kis 8 hónaposom megtörve jött haza a csanából, mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Beszoktatás volt és egyedül hagytuk már, a munkám miatt hozzá van szokva idegen emberekhez.Most amikor érte mentem, ki volt sírva a szeme, meg volt törve, közönyös volt. Gyanus nekem ez a dolog, mi lehet a baj?2013. nov. 8. 18:28
11/24 anonim válasza:
Az, hogy eddig is vigyáztak rá idegenek, nem jelent semmit. 8 hónaposan jön el a szeparációs szorongás, ilyen idősen pont nem szerencsés bölcsibe adni, egyedül, vadidegen környezetben. Ha mindenképp dolgoznod kell, hagyd inkább olyanra, akit már jól megszokott, pl. nagymama, számára is ismerős bébiszitter.
12/24 anonim válasza:
2. vagyok. Azért kérdeztem, amit kérdeztem, mert szerintem nem mindegy, hogy vigyázott már rá idegen, vagy ennyi idegen közt volt hosszabb ideig. Az otthoni környezet, vagy ha csak egy-két emberrel van, teljesen más. Nem tudod lassabban beszoktatni?
13/24 A kérdező kommentje:
Ahol voltam azt mondták, hogy beszokott hamar a gyerek.És hogy jó kislány, semmi baj vele. Meg hogy alszik sokat, de nekem az az érzésem a pénz dominál...
A beszoktatóbérletet olyan hamar lezavarták. És engem mivel volt egy 10 perces dolgom, levakartak, majd másnap elküldtek a beszoktatásról, hogy ne is legyek ott, zavarom a többi gyereket. Jobb mindenkinek, mert a gyerek nélkülem jól elvan. 4. nap telt le a 20! órás beszoktató bérlet és a gyerek meg volrt törve, de azt mondták csak délután sirdogált az etetőszékben...
2013. nov. 9. 17:45
14/24 anonim válasza:
Gondolom, nem két fillér ez a családi napközi, nem tudnál ebből a pénzből inkább babysittert fogadni, aki otthon vigyázna a gyerkőcre? Nagyon kicsi még, több gyerek között nem tudnak rá kellő figyelmet fordítani, pláne, ha ennyire pénzközpontú a csana. Félő, hogy hospitalizálódni fog a kicsid.
15/24 A kérdező kommentje:
Végül is, ha jobb megoldás,magammal is tudom vinni a kicsit , de azt hittem nyugodt körülmények között jobb dolga van és nem állandóan úton.
2013. nov. 10. 01:34
16/24 anonim válasza:
sajnálom hogy ilyes helyzetben vagy.sima bölcsibe nem adnád be?olyan jókat hallottam bölcsis néniktől,hogy az ilyen picik kézről kézre járnak és jó dolguk van:)és a bölcsikébe 3 éves koráig ua. Lenne a dajkája.hm?
17/24 A kérdező kommentje:
gondolkodtam már rajta, de hosszúak a várólisták..Nem gondoltam egy magánintézményben ekkorát csalódok..
2013. nov. 10. 20:43
18/24 anonim válasza:
Persze, fontos a nyugodt környezet is, de nincs fontosabb, mint a te közelséged. Azt írod, megoldható, hogy magaddal vidd. Én biztosan hurcolnám (hurcolom is) magammal ha muszáj, és nem adnám gyerekmegőrzőbe. Sokszor megyek el egy bölcsis udvar mellett. A picik között mindig van 1-2 sírdogáló, a szívem szakad meg értük, ahogy állnak a fal mellett, potyog a könnyük és a gondozóknak nincs idejük ölbe venni őket, vigasztalni.
19/24 anonim válasza:
Miért nem keresel egy rendes magán bölcsit ,mert azok is vanak ,nem csak csanák .vagy állami bölcsi .
20/24 anonim válasza:
Budapesti vagy? Kerület! Vannak jó csanák is.... És szerintem az anyukának sem mind1, hogy kapja a gyedet és a fizetést is, mert a csanába 2 éves kortól jelentenek be egy gyereket! Addig ugyan úgy kapja anya a támogatást! Én sem raknám a lányomat államiba, bár van 1-2 jó belátom! Szerintem keress másik intézményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!