Hány órát vagytok egyedül a babátokkal? A párotok/férjetek mikor megy el otthonról és mikor ér haza?
Napi 24-et mivel egyedül nevelem.
11 hónapos és pokolian nehéz.
6-7 között megy el reggel és általában 9 körül ér haza. de kb heti egyszer előfordul, hogy csak éjfél körül ér haza. havi egy hetet tölt külföldön.
2 éves a gyerkőc és most várom a másodikat:)
5 hónapos múlt, párom reggel8-kor elindul munkába, délután 5-6 között érkezik, hétvégén itthon van (de abból a 48 órából 40-et alszik, pihen, tv-zik, a maradék 8 a miénk) :)
ez így volt mindig, az első 2 hétben anyósom segített a háztartásban, de bármikor jön, ha kérem.
nagyon jól bírom, mert kivételesen jó természetű, nyugodt, nem túl izgága babám van, az éjszakai rossz álomtól sír esetleg, amúgy sírást nálunk nem nagyon hallani :) éjszaka is jól alszik, napközben nem.
én szeretem egyébként azt, hogy "édeskettesben" lehetek a kicsikémmel, ez életem legboldogabb időszaka, úgy érzem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!