Korán kelő anyukák! A ti gyereketek hogy viseli a hajnali kelést?
Figyelt kérdés
A héten 6ra vittem a bölcsibe, mert 6.30ra mentem munkába. Szegény elég sírós volt reggel:-(((
Nálatok hogy zajlanak a reggelek?
3 éves kislány anyukája
2013. okt. 31. 18:23
1/5 anonim válasza:
hát gondolom, h akkor fél 6 körül kelltettedami már nem hajnal
2/5 anonim válasza:
Én a bölcsibe vittem így 2 évesemet. Fél 7-re mentem melózni, 6-kor indultunk. Fél 6-kor keltettem. Nagyon sajnáltam de nem volt más választásom. Ha időben elaludt este, akkor nem volt semmi gond. Szerencsére könnyen kelő, olyan mint én :-) Egyik nap fél 7-re mentem dolgozni, másik nap fél 9-re. Így egyik nap kelnie kellett, másik nap nem. Ezt is hamar megszokta.
3/5 anonim válasza:
elsőnek üzenem, azért egy 2-3 évesnek nagyon korán van szerintem a fél 6. Még 4 évesem is néha nyűgös, ha korán kel kelnie, mert az apukája nem tudja elvinni. Ilyenkor 6-ra viszem, fél 6-kor ébresztem.
2. voltam
4/5 anonim válasza:
3.5 éves a lányom,rendszeresen 5 körül kel magától :S 8-ra viszem oviba!Bárcsak keltenem kéne ;)
5/5 A kérdező kommentje:
nálunk az első szavai: 'aludni,aludni' és az ágyra mutogat, hogy tegyem vissza még egy kicsit.
aztán mikor már észnél van játszani akar:-) utána akkor kezd el sírni mikor öltözünk:-(
2013. nov. 2. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!