Van itt olyan, akinek kevesebb, mint 2 hét alatt beszokott
2 év körüli gyermeke?
Figyelt kérdés
Akár 1 hét is elég volt? Nem volt visszaesés?
2013. aug. 29. 16:18
1/7 anonim válasza:
Nekem még nem volt 2 éves a fiam, mikor bölcsibe ment, de nagyon tetszett neki. Amikor bementünk egy órára megnézni, hogy milyen a bölcsi, már akkor ment a többi gyerekkel játszani. Hamar be is szokott. Mindig szerette a gyerektársaságot. Ha a játszótéren is játszik más gyerekekkel, akkor szerintem hamar megszereti a bölcsit is.
2013. aug. 29. 17:17
2/7 anonim válasza:
Az enyémnek elég volt az egy hét, pedig kettőre készültem. Visszaesés csak annyi volt, hogy a 2. héten már nyűgösebb volt reggel, hogy most már tényleg mindig el kell időben indulni. Nagyon társaságkedvelő gyerek :)
2013. aug. 29. 18:43
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:)
Az enyém is nagyon vidám, társasági lény, bár magában is eljátszik, de szereti a gyerekeket. Az ismerkedős napok jól sikerültek, fel is lelkesültem, de sok helyen hallom, hogy nem biztos, hogy amikor rájön hogy ez már rendszeres lesz, akkor is bejön neki...viszont elég akaratos, ami egyébként nem látszik rajta sokáig, mert egy mosolygós tünemény- amíg minden okés. Ha nem leszek ott tényleg, félek, hogy behisztizik.
2013. aug. 29. 21:46
4/7 anonim válasza:
Kisfiamnak sem kellett 2 het pedig o szegyenlosebb, visszahuzodobb tipus. Nallunk annyi volt, hogy az elos nap 1 orat voltunk bent, en ott ultem mellette, jatszodtunk. Fel oranak kellett eltelnie, hogy elmozduljon mellolem. Masnap is egy orat voltunk ott de akkor mar egybol bement es elkezdet jatszani, pakolni. En ott voltam fel orat majd eljottem. Semmi gond nem volt. Harmad nap vittem, otthoagytam 2 orat majd utanna mentem. Semmi gond nem volt. Negyedik nap maradt ott fel napot, tehat ott ebedelt es ebed utan mentem utanna. 5-dik napon pedig ott aludt. Ez votl penteken. Hetveget otthon toltottuk es hetfon mar mentem dolgozni es o kezdte a bolcsit. Nekunk soha semmi gondunk nem volt. Kisfiam reggel 9-tol jart bolcsibe egesz delutan 3-ig. Most mar ovis es az ovis kezdessel sem voltak gondok. Kisfiamnal mindig az elso talakozas meg az ismerkedes a nehez. Mert barmi uj helyre megyunk az elso 20 percet az olombe tolti, odabujva hozzam. De ha megszokja a kornyezetet es helyet akkor ot nem zavarja egy ido utan, hogy ottvagyok-e vagy sem. Szerette es szereti nagyon a gyerektarsasagot.
2013. aug. 30. 09:12
5/7 anonim válasza:
Igaziból a lányomnak sem kellett a két hét. Már az első hét végén ott aludt. A másodiknál úgy volt, hogy bevittük a lányom utána meg ebéd utána mentem érte.
2013. aug. 30. 11:27
6/7 anonim válasza:
Szia!
Az én Kisfiam, kb két hét alatt szokott be a bölcsibe, nem is volt nagy gond, mert utána nem sokkal szobatiszta is lett. Igaz kicsit nehezen nyílt meg, s halk hangú, de a végére belejött abba, hogy jó hangosan mondja azt amit szeretne!
Az óvodába, meg most tavasztól úgy járt, hogy még pénteken bölcsis volt, hétfőn már egész napos óvodás, azzal se volt probléma!
Üdv két gyermekes Anyuka
2013. aug. 30. 12:37
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi.:) Ezek jó hírek.
A lányom nem volt bölcsis, és az ovikezdés pikk-pakk ment, 3 nap alatt, ő könnyen levált. De gy évvel idősebb is volt, na mindegy...azért reménykedem.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!