X-epil teszt 4 db negativ. Ezzel szemben cicifajas es joval kevesebb mensi. Lehet baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok.mult het hetfon jott meg a bajom (19.-e) eleve 3 napot csuszott es a megszokottnal joval kevesebb volt es rovidebb ideig tartott.maskor az elso 3-4napon az ob super tampon 3 orat jo ha kibirt,most pedig fel napokat elvoltam eggyel es akkor sem volt teli.emellett a szokasos 9 nap helyett gyenge 6 napig tartott.fajnak a melleim ezen kivul semmi terhessegre utalo tunetem nincs (nem is volt egyik terhessegemnel sem)csinaltam mar 4 tesztet (x-epil 2 db-os) mind negativ.legutobbit szombaton.pem biztosan 1-jen volt.erdemes masik fajta tesztet vennem?vagy megbizhatok az x-epil-ben?2013. aug. 29. 09:39
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes, de talán egy orvos többet tudna mondani.
2/4 A kérdező kommentje:
Persze orvos.ha a kovi is igy lesz felkeresem.igazabol az x-epil tesztrol szeretnem tudni mennyire megbizhato.ilyet spec egyik gyerkocnel sem vettem.aprilisban vesztettem el egy pici babat (7 hetesen) es van ket kisfiam.mindnel kimutatta a tobbi teszt egyertelmuen.kissebbikemnel az elso nap picit vereztem is nem is gondoltam hogy babas vagyok aztan megis pozi lett a tesztem.annyi olyat hallani hogy valaki mensi ellenere volt babas....ha a melleim nem fajnanak fel sem merulne bennem a kerdes.szoval nem unalombol tettem fel a kerdesem csupan kivancsisagbol.mindenestre koszonom a valaszod.
2013. aug. 29. 09:59
3/4 anonim válasza:
X-epil eléggé megbízható, szerintem sem vagy terhes.
4/4 anonim válasza:
Nekem az x epil mind nega lett. A gravid hcg meg pozitiv egy hét késés után!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!