Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ebben az esetben hogyan...

Ebben az esetben hogyan szoktassak be, olyan szerencsétlenül jött ki?

Figyelt kérdés
Ikreim két évesek. Aug. 26-án kezdenénk a bölcsit, nem tudtak előbb fogadni minket. Tanár vagyok, és ugyanezen a napon kezdődik a tanév az ÚJ(!) munkahelyemen (másik városból költöztünk), tanévnyitó értekezlettel, ahol kötelező ott lenni. Aztán már be kell járni folyamatosan. Gondban vagyok a beszoktatással. Csinálja a férjem, mivel ő ki tud venni szabit ebben az időszakban? Szeretik az apjukat nagyon, de nem lenne jobb, ha az anyukájuk szoktatná be őket? Esetleg halasszam 27-ére a kezdést, és azon a héten talán elenged még az igazgatóm egy pár órára délelőtt? A következő hetet már elképzelni sem tudom... Annyira bénán jött ki az egész, hátha tudtok praktikus tanácsot adni :(
2013. aug. 9. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Én az apukára bíznám ebben az esetben.
2013. aug. 9. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:

ha ráér a párod akkor mi a gond?

apuka is be tudja szoktatni a gyerekeket szerintem még könnyebben is mert őket nem lágyitja el a gyönge anyai szív :-)

2013. aug. 9. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nyugodtan bízd őket az apukára, hidd el nem lesz semmi baj, néha jobb is, ha nem az "aggódó" anyuka /persze apuka is lehet aggódó/ szoktatja be a gyerkőcöt. Simán menni fog!!

23/l leendő bölcsisnéni

2013. aug. 9. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs is beszoktatás,mi is 26.-án visszük először a kisfiunkat,majd meglátjuk mi lesz,azt mondták nem szokott gond lenni,de ők ketten vannak,nem fogják annyira egyedül érezni magukat.Amúgy ha lett volna beszoktatás,nálunk is apuka ment volna,szerintem teljesen jó az úgy.
2013. aug. 9. 21:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató, valószínűleg apa lesz akkor. Köszi!
2013. aug. 9. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Barátnőm pont így volt! Tanár és új városban kezdett. Apuka szoktatta be. Semmi gond nem volt, sőt! Jobban ment, mint gondolták!
2013. aug. 9. 22:36
 7/8 anonim ***** válasza:

"Szeretik az apjukat nagyon, de nem lenne jobb, ha az anyukájuk szoktatná be őket?

Nekik vagy neked?

Őszinte válasz után a megoldást is tudni fogod.

2013. aug. 10. 00:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha apa ráér akor nincs gond legyen apa.
2013. aug. 10. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!