Ebben az esetben hogyan szoktassak be, olyan szerencsétlenül jött ki?
Figyelt kérdés
Ikreim két évesek. Aug. 26-án kezdenénk a bölcsit, nem tudtak előbb fogadni minket. Tanár vagyok, és ugyanezen a napon kezdődik a tanév az ÚJ(!) munkahelyemen (másik városból költöztünk), tanévnyitó értekezlettel, ahol kötelező ott lenni. Aztán már be kell járni folyamatosan. Gondban vagyok a beszoktatással. Csinálja a férjem, mivel ő ki tud venni szabit ebben az időszakban? Szeretik az apjukat nagyon, de nem lenne jobb, ha az anyukájuk szoktatná be őket? Esetleg halasszam 27-ére a kezdést, és azon a héten talán elenged még az igazgatóm egy pár órára délelőtt? A következő hetet már elképzelni sem tudom... Annyira bénán jött ki az egész, hátha tudtok praktikus tanácsot adni :(2013. aug. 9. 21:42
1/8 anonim válasza:
Én az apukára bíznám ebben az esetben.
2/8 anonim válasza:
ha ráér a párod akkor mi a gond?
apuka is be tudja szoktatni a gyerekeket szerintem még könnyebben is mert őket nem lágyitja el a gyönge anyai szív :-)
3/8 anonim válasza:
Szia! Nyugodtan bízd őket az apukára, hidd el nem lesz semmi baj, néha jobb is, ha nem az "aggódó" anyuka /persze apuka is lehet aggódó/ szoktatja be a gyerkőcöt. Simán menni fog!!
23/l leendő bölcsisnéni
4/8 anonim válasza:
Nálunk nincs is beszoktatás,mi is 26.-án visszük először a kisfiunkat,majd meglátjuk mi lesz,azt mondták nem szokott gond lenni,de ők ketten vannak,nem fogják annyira egyedül érezni magukat.Amúgy ha lett volna beszoktatás,nálunk is apuka ment volna,szerintem teljesen jó az úgy.
5/8 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató, valószínűleg apa lesz akkor. Köszi!
2013. aug. 9. 22:01
6/8 anonim válasza:
Barátnőm pont így volt! Tanár és új városban kezdett. Apuka szoktatta be. Semmi gond nem volt, sőt! Jobban ment, mint gondolták!
7/8 anonim válasza:
"Szeretik az apjukat nagyon, de nem lenne jobb, ha az anyukájuk szoktatná be őket?
Nekik vagy neked?
Őszinte válasz után a megoldást is tudni fogod.
8/8 anonim válasza:
Ha apa ráér akor nincs gond legyen apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!