ZsZs27 kérdése:
Valaki adta be úgy gyermekét bölcsibe, hogy apró szívbetegsége volt?
Figyelt kérdés
Felmerült a lehetősége, hogy bölcsibe adom ikerlányaimat. (Oviba úgyis muszály lesz menniük) De mindkettőnek van szívbetegsége. Egyiküknek luk van a szívén, másiknak tüdőverőér billentyű szűkülete van. Nem olyan komoly egyik sem, nem kell gyógyszereket szedniük, meg semmi, csak félévente kardiológia. De az eredményük mindig jó, és az orvos úgy tájékoztatott, hogy ez nem hátráltatja őket semmiben, kinövik. Kérdeztem őket (kardiológust is, háziorvost is), mi a véleményük a bölcsiről, egyikük sem ellenezte. De én akkor is bizonytalan vagyok. Valakinek van tapasztalata ilyen téren? Nem viseli meg őket jobban, mint egy egészséges gyereket? (Bár, ha nem koraszülöttek lettek volna, valószínüleg egyiknél észre sem vették volna a hibát)2013. júl. 17. 10:39
1/3 anonim válasza:
Nem értelek... Miért ne mehetnének bölcsibe egy kis szívbetegség miatt?!
Nekem sem jó a szívem (nem "csak" ennyi a "baj") mégis jártam bölcsibe és jelentem még megvagyok.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen, elég parás vagyok. Egyik oka ez volt annak, hogy felmerült a bölcsi, hogy eltereljem a figyelmemet egy kicsit. A terhességem is rémes volt, az egészet végig kellett feküdnöm. Úgyhogy már 3 éve itthon vagyok és nagyon nehezen tudom csak leküzdeni a félelmeimet. Ha az egyik gyerek tüsszent, már rohannék vele orvoshoz.
2013. júl. 17. 11:07
3/3 anonim válasza:
Az én kislányom is lyukas szívvel született, mondjuk neki azóta benőtt, de eszembe se jutott addig sem, hogy ne lenne egészséges. Néha eljártunk a kardiológiára, ezt leszámítva nem is kellett foglalkozni vele.
Szerintem ezen felesleges agyalnod, mint írod, semmiben sem hátráltatja őket ez az apró kis hiba, ugyanolyan gyerekek, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!