Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » 6 hònapos baba bölcsiben?

6 hònapos baba bölcsiben?

Figyelt kérdés
Egy 6-7 hònapos babànak milyen a bölcsödèben, tudnak ròla gondoskodni esetleg van itt valaki aki ennyire koràn volt kènytelen beadni?
2013. júl. 16. 10:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ami még köztes megoldás lehet: biztosan ismersz olyan anyukát,aki még otthon lesz 1-2 évig a saját gyerekével.

Esetleg x összegért lehet vigyázna a tiédre is.

2013. júl. 17. 08:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen ez is szòba jött, ez a lehetősèg is jàtszik...Sőt êjjel àlmodtam egy nagyot, annyira ez köti le a figyelmemet, gondolataimat- ezzel àlmodtam...na mindegy van egy halvàny ötletem. Ma megyünk kèt magànbölcsibe....
2013. júl. 17. 13:16
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Mesélj,milyen ötlet?

És hogy milyen volt a magánbölcsi.

2013. júl. 17. 13:54
 14/18 anonim ***** válasza:

A hosszan válaszoló sok bölcsit megjárt anyuka vagyok.

Melyik kerületekben kerestek?

Szívesen elmondom a magánbölcsis tapasztalataimat is, ha érdekel.

Szép napot

2013. júl. 17. 14:18
 15/18 A kérdező kommentje:
VI-VII-III kerületben keresünk..eddig voltunk a Körtemuzsikaban tarkabarkaban.Hàt nem àllami szint, de nem is volt annyira meggyőző. ötlet az, hogy lehet hogy gyerekekkel foglalkoznék inkább...
2013. júl. 18. 08:47
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia,

ismét a sok bölcsit megjárt anyuka vagyok.

Úgy érted, hogy nyitnál egy CSANÁ-t vagy egy magánbölcsődét?

Nekem is megfordult anno a fejemben, végeztem egy gyors kalkulációt, összeszedtem a jogszabályokat (nekem van vezetésre jogosító végzettségem, szakvizsgám is bár már egy ideje egészen más szférában dolgozom) stb.

Aztán máshogy alakult- így utólag nem bánom... illetve néha, ha elegem van a munkámból :)

Szerintem jó ötlet lehet.

2013. júl. 18. 10:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen ilyesmire gondoltam anyukàmnak megvan hozzà a vègzettsége, csak vidèken él.Egy barâtnőm dajka, nekünk meg lenne tőkènk ês arra gondoltam h azokat az anyukàkat cèloznâm meg akik tudjàk hogy milyen àllami bölcsiben de kènytelenek otthagyni. Legalâbbis ilyenre gondoltam de mèg pàr kört kell futnom minden szempontbol. Nagyon sajnàlom azokat a babàkat ès anyukàjukat akiket làttam...
2013. júl. 18. 11:34
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Valahogy ez itthon kialakuló szokás, hogy amint megvan a két csík, máris veszélyeztetett terhes lesz az ember, és az is, hogy ameddig csak lehet otthon marad a picivel. Külföldön valahogy jobban szeretnek a nők dolgozni. Nem lesz semmi baja a picinek, ha 6 hónaposan megy bölcsibe (ez a szakvélemény). Nézd meg jól a bölcsödét. A személyes véleményem az, hogy sokkal nyitottabb lesz az a pici, aki korábban kerül közösségbe. A korai szocializálás csak előnyére válhat. Nem a picivel töltött idő mennyisége, hanem annak minősége számít. Szakszerűen tudnak gondoskodni a picivel, de ha a bölcsöde megtekintése után sem vagy nyugodt, akkor keress egy másik helyet. (különben - szerintem - folyamatosan aggódni fogsz)
2014. dec. 8. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!