Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Ilyen van? én vagyok hülye?

Ilyen van? én vagyok hülye?

Figyelt kérdés
májusban voltam benn a kerületből 2 bölcsiben is,a beíratással kapcsolatban érdeklődni.kérdeztem kell e előbb szólni,ha igen mennyivel.válasz mind2 helyen : nem,nincsenek annyian biztosan lesz hely szeptembertől jöhet ha akarom.most bemegyek és kiröhögnek,hogy most akarom beíratni.konkrétan hülyének néztek,amiért most mondtam (immár 3.szor) hogy szeptembertől mennénk.ez most mi
2013. júl. 3. 07:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Május végéig lehetett beiratkozni a bölcsike, úgy tudom. Erre ráfáztál, nagyon félreinformáltak.
2013. júl. 3. 07:38
 2/4 anonim ***** válasza:
KEdvesek voltak mit ne mondjak!! Nem vagy hülye ők voltak olyanok veled. Jobban utána kellett volna járni. De ez is olyan ha tudom előtte leülök. :S
2013. júl. 3. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:

első, az az ovikban van, bölcsikbe folyamatos a beiratkozás és kezdés is, mivel oviba 3 évesen veszik át a gyerekeket, tehát nem feltétlenül szeptemberbe, így egész évben van üresedés ;)

kérdező, nekem furcsa, hogy hülyének néznek, mégis mikor szólj akkor ha már többször próbálkoztál?

mi fel voltunk iratkozva várólistára, ígérgették, hogy egyik gyerek megy novemberben oviba, az ő helyére már mi jövünk biztosra, aztán bekerülhetett egy csókos és hopp, nem hogy hátrébb kerültünk, hirtelen az egész listáról leugrottunk, miközben már a csoportban is voltunk ismerkedni :O

na mindegy, bementem egy kevésbé jó hírű bölcsibe, hogy nekem most azonnal kell hely, hétfőn kezdhettük a beszoktatást.

az egész rendszert nem értem, szerencsére azóta már ovis, utáltam a bölcsiket :D

2013. júl. 3. 22:53
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi utolsó,ezek szerint van remény.én sem értem mi ez a szeptemberrel való ugrándozás,mert mi van akkor ha én csak 2 évesen akarnám bölcsibe íratni,és ő mondjuk márciusban lesz 2.tehát? megaztán nyilván nem véletlenül vannak különböző korú gyerekek...na mind1 ma megyünk az egyik keresztúri bölcsibe,meglátjuk.írok majd,hogy mi volt
2013. júl. 4. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!