Ilyen van? én vagyok hülye?
első, az az ovikban van, bölcsikbe folyamatos a beiratkozás és kezdés is, mivel oviba 3 évesen veszik át a gyerekeket, tehát nem feltétlenül szeptemberbe, így egész évben van üresedés ;)
kérdező, nekem furcsa, hogy hülyének néznek, mégis mikor szólj akkor ha már többször próbálkoztál?
mi fel voltunk iratkozva várólistára, ígérgették, hogy egyik gyerek megy novemberben oviba, az ő helyére már mi jövünk biztosra, aztán bekerülhetett egy csókos és hopp, nem hogy hátrébb kerültünk, hirtelen az egész listáról leugrottunk, miközben már a csoportban is voltunk ismerkedni :O
na mindegy, bementem egy kevésbé jó hírű bölcsibe, hogy nekem most azonnal kell hely, hétfőn kezdhettük a beszoktatást.
az egész rendszert nem értem, szerencsére azóta már ovis, utáltam a bölcsiket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!