Bölcsis születésnap?
Sokallod? Akkor ne vigyél tortát.
Az oviban pl a szülinapos tortából kap az óvónő, a dajka, sőt a konyhás is. A gyerek viszi nekik oda, és begyűjti az érte járó jókívánságokat, puszikat.
Nálunk sem lehetett tortát vinni, sem semmi házi süteményt, a szalmonella miatt. Csak 1 kg-os bolti száraz sütit kellett vinni, meg 2l gyümölcslevet.
Egyébként szerintem is sok a 16 szelet torta ilyen kicsiknek. Több mint a felét szétpacsmagolják csak.:-( Míg az aprósütiből lehet venni 1 db-ot vagy amennyit akar. Sőt még másnapra is el lehet tenni, nem úgy mint a tortát.
Kötelező a torta??
Szeptemberben még elég volt nálunk a bolti keksz, perec, bolti piskóta....most már óriási tortákkal fölözik le egymást az anyukák. Semmi értelme. Csak szétkenik a kicsik.
16szelet sok, mert egy szelet egy felnőttre van méretezve, nem egy gyerekre szerintem.
Nálunk sem lehet bevinni semmi olyat, ami bontott meg házi. Csak csomagolt keksz megy egy egy literes üdítő (a mi csoportunkban 12-en vannak)
Tízórai idején összeülnek, a szülinapos kap egy műanyag tortát x gyertyával (égő van benne) és megeszik a kekszet meg az üdítőt. Ha marad, még máskor is van nasi...
Ha sokallod az egy szelet tortát ilyen kicsiknek, akkor süss egy tepsi süteményt, valami krémesebb, ünnepibb dolgot. Abból a bölcsis nénik akkora szeleteket vágnak a kicsiknek, amekkora kell, és jut belőle a dadusnak, konyhásoknak is, ahogy az egyik előző válaszoló írta (szerintem jó ötlet nekik is adni).
És azért csak finomabb a házi süti, mint a száraz keksz, pláne, hogy gyertyát is lehet rajta gyújtani stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!