Mi lesz a bölcsivel ha nem találok 3hónapon belül munkát?
Figyelt kérdés
a kislányom már bölcsis, 2hónapja.nekem munka még sehol,keresek,de mindenki tudja,hogy megy ez.na meg a kislány előtt nem is dolgoztam sokat.viszont beiratkozáskor kitöltettek velem egy papírt,h 3hónapon belül találok munkát.mégis ezt ki tudja biztosítani?és ha mégse lesz?Vajon kirakják a megszokott közösségből?Kicsit elkezdtem aggódni. Nyilván nekem se az a célom, hogy itthon üljek, de sajnos egy gyerek mellett akármit nem vállalhatok el,már az időbeosztást értve.2013. máj. 22. 08:36
1/7 anonim válasza:
Ismerős nincs, aki írna neked egy munkáltatói igazolást?
2/7 anonim válasza:
Sajnos kirakják, mert sok olyan vár akinek lenne hol dolgozni, de a gyereket nem tudja hová rakni...
3/7 A kérdező kommentje:
biztos vagy benne?
2013. máj. 22. 09:01
4/7 anonim válasza:
Igen, ha leíratták veled, hogy 3 hónapon belül találsz munkát, akkor ezt bizony számon fogják kérni rajtad. És ha nem tudsz majd bemutatni egy akármilyen munkáltatóit, akkor a gyerekedet ki fogják rakni, erre a papírra hivatkozva, megtehetik, és meg is fogják tenni. Nem csk szórakozásból szokták kérni a munkáltatóit. Ha nem számítana nekik, akkor nem foglalkoznának vele.
5/7 anonim válasza:
Ha van elég hely a bölcsiben, nem biztos hogy ki fogják rakni.
6/7 A kérdező kommentje:
vajon nyári szünet előtt 1hónappal is megteszik?vajon annak mi értelme lenne?aki jönne az úgyis csak szeptembertől
2013. máj. 22. 22:10
7/7 anonim válasza:
Talán nem lesz szimpatikus az ötlet, de vállalj el akármilyen munkát, és akkor még mindig tudsz mellette keresni, és a kislányod helye is megmarad. Ha pesti vagy, a Zepterbe mindig van felvétel, igaz, borzalmas munka (telemarketing), de szükséghelyzetben jobb a semminél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!