Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Beadatjátok a 2-3 év közötti...

Beadatjátok a 2-3 év közötti bölcsis gyereketeknek az influenza elleni védőoltást?

Figyelt kérdés
tegnap 10:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem.
tegnap 10:15
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
kizárt. Magunknak sem.
tegnap 10:41
 3/19 anonim ***** válasza:
61%

NEM!

és ha jót akarsz, akkor magatoknak sem..!

tegnap 10:56
 4/19 anonim ***** válasza:
52%
nem adattam be. magamnak is csak második éve, mert a munkahelyem ingyenesen felajánlja.
tegnap 11:00
 5/19 anonim ***** válasza:
62%

Felénk mindenki megbetegszik általában, aki beadatja...

Sőt! Járok a gyerekkel a gyerekrehabra gyógytornára a kórházba.

Múltkor benyitott egy nővér,kérdezte a gyógytornászokat az influenza elleni oltásról.

Mindegyik fennhangon elutasította! Pedig ők az egészségügyben dolgoznak.

tegnap 11:09
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem
tegnap 11:24
 7/19 anonim ***** válasza:
38%
A védőoltás tartalmazza kicsiben a fertőt , aki megkapja az beteg lesz . Milyen mértékben azt nem lehet tudni . Szövődményei mellékhatásai is van . Semmi garancia arra ha megkapod az injekciót akkor az megvéd tavaszig . Tehát erősítsd a szervezeted a akkor esélyed van hogy nem leszel beteg . Senki sem halt bele náthába szüleink dédapáink idején , mi sem . Minek a bökés ?
tegnap 11:27
 8/19 anonim ***** válasza:
50%

NEM!

De még felnőttnek sem!

Nagyanyám közel 80 évig nem volt influenzás egyszer sem, pedig aktívan járt emberek közé, boltba, piacra stb.

A háziorvosa rábeszélte őt az influenza elleni védőoltásra.

Érdekes módon utána pont elkapta az influenzát és meg is halt.

Szerintem ez egyáltalán nem jó jel és nincsenek véletlenek.

tegnap 11:30
 9/19 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem az oltás nagyobb kockázat, mint az influenza.

Voltam influenzás életem során mindösszesen egyszer.

Nem volt kellemes, de simán túlélhető az infulenza.

Míg az oltásról senkinek halvány fngja sincs, hogy mit okoz majd az adott szervezetben hosszú távon..

Én tuti nem kockáztatnám a gyermekem életét és nem csinálnék belőle kísérleti nyulat akárhány gyógyszeripar által pénzelt orvos is javasolja az oltás beadását... Mert merne csak mást mondani, egyből vége lenne a karrierjének és kikiáltanák konteósnak.

tegnap 11:37
 10/19 A kérdező kommentje:
Nálunk édesanyámék kb 20 éve minden évben beadatjak, és az idősek is felénk, semmi bajuk sosem. Én nem szoktam, de idén én is felvettem, most meg hallom javasolják gyerekeknek is. De így már nem tudom akkor.
tegnap 11:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!