A bölcsibe kell igazolás ha beteg a gyerek, vagy ha valami miatt nem viszem? Ha úgy alakul hogy nem szereti, bármi adódik bármikor fel lehet mondani a bölcsit?
Figyelt kérdés
nov. 17. 11:48
1/10 anonim válasza:
Betegség esetén kértek, a többi nap csak annyi, hogy jeleztük telefonon, email-ben, hogy nem megy.
2/10 anonim válasza:
Bármikor lemondható a bölcsi mivel nem kötelező.
3/10 anonim válasza:
De most komolyan? Miért nem kérdezed meg tőlük? Az első válaszolónàl kértek, nàlunk magánbölcsiben nem kértek betegség esetén sem…
4/10 A kérdező kommentje:
Mert még nem jár, ezért még nem tudom megkerdezni
nov. 17. 12:04
5/10 anonim válasza:
Én mindig vittem igazolást, ha beteg volt a fiam. Bármikor fel lehet mondani a bölcsit, nem kötelező oda járni.
6/10 anonim válasza:
Nem, az orvosi igazolás pont a fordítottja bölcsiben, arról kell vinned, hogy már nem beteg. Felmondani meg bármikor, hiszen nem kötelező.
7/10 anonim válasza:
Oké, akkor a válasz: van ahol kell, van ahol nem :)
8/10 anonim válasza:
A hiányzást nem kell igazolni, de ha betegség miatt nem viszed utána kell az orvosi igazolás, hogy egészséges, közösségbe mehet. Ez mindenhol szükséges elvileg, ahol nem kérik ott nagy a baj a vezetéssel.
9/10 anonim válasza:
Magánbölcsibe jár a fiam is, betegség után mindig kell vinni igazolást. Ez tök alap szerintem.
De ha csak azért nem megy, mert mondjuk szabin vagyok, és itthon marad, akkor nálunk egy papírt kell aláírni, hogy otthon tartottam, de nem beteg.
10/10 anonim válasza:
8-as nálunk nem volt gond a vezetéssel csak teljesen feleslegesnek érezte, hogy a szülő felhívja a dokit, hogy adjon már igazolást, mivel 10ből 9szer csak telefonon gyógyítanak…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!