Miért rökönyödnek meg, illetve kérdezgetik?
Mert a többség valóban beteges.
Nekem is szerencsém volt, két náthával megúsztuk az egész bölcsis évet, de nem ez az általános. Aztán ráadásul oviban bepótolta a gyermek, fülfájóssá fejlesztette magát. -_-
Azert, mert nem ez az atlag, de szerintem erre magadtol is rajohetnel :D
Szerencsesek vagytok!
4 éves lányom 2 éve nem volt beteg pedig 1,5 éves kora óta bölcsis volt.
Se nátha, se kéz-láb-száj fertőzés se semmi pedig mindig volt valami
A nagyobb 10 éves ellenben szeptember óta már háromszor volt itthon betegség miatt...
Ugyan már, ez nem ettől függ.
Nálunk simán beviszik a nem lázas, csak orrfolyós, köhögős gyerekeket, az enyén mégsem beteg kb. sosem, bekerüléskor sem volt az. De vannak olyan csoporttarsai, akik meg többe vannak otthon betegen, mint bent.
Szimplán vannak ilyen erősebb immunrendszerü gyerekek, én iy ilyen voltam gyereknek, az enyemek is ilyenek, biztos örökölték.
Nekem az 5 évesem eddig 3x volt beteg mióta ovis, a 3 éves 2évesen kezdte a bölcsit, ő 2x.
Ha betegek is, max 2 nap.
Nálunk csoport szinten ez a jellemző. De senki, soha nem jegyezte meg ezt nekünk, és én is tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki így van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!