Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Miért rökönyödnek meg, illetve...

Miért rökönyödnek meg, illetve kérdezgetik?

Figyelt kérdés
2 kollégám is van, gyerekesek. És állandóan meglepődnek azon, hogy a bölcsődés gyerekem nem náthás, nem beteges, hanem jár folyamatosan, ismerősöm is teljesen meglepődött ezen. Mintha a folytonos betegeskedés lenne a normális. Amúgy a többi bölcsis társa is egészséges.
nov. 14. 08:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert a többség valóban beteges.

Nekem is szerencsém volt, két náthával megúsztuk az egész bölcsis évet, de nem ez az általános. Aztán ráadásul oviban bepótolta a gyermek, fülfájóssá fejlesztette magát. -_-

nov. 14. 08:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Azert, mert nem ez az atlag, de szerintem erre magadtol is rajohetnel :D

Szerencsesek vagytok!

nov. 14. 08:10
 3/11 A kérdező kommentje:
2 nálatok mi az átlag akkor?
nov. 14. 08:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez van/volt nálunk is. A nagyobb 1 évben 2-szer volt beteg, kb 2-3 napig. A kicsi tavaly december óta nem. Szerencsések vagyunk. Mindenkitől azt hallom, hogy 1 hét bölcsi, 2 hét otthon.
nov. 14. 08:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekeim sem betegesek, mennek szinte folyamatosan, de ettől még nem csinálok úgy, mintha nem tudnám, hogy nem ez a jellemző.
nov. 14. 09:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

4 éves lányom 2 éve nem volt beteg pedig 1,5 éves kora óta bölcsis volt.

Se nátha, se kéz-láb-száj fertőzés se semmi pedig mindig volt valami

A nagyobb 10 éves ellenben szeptember óta már háromszor volt itthon betegség miatt...

nov. 14. 09:09
 7/11 anonim ***** válasza:
93%
Mi az egy hét bölcsi, két hét otthon tábort erősítjük. Örülj neki hogy ti nem. Nálunk a csoport is ilyen. Ez se mindegy. Minden vackot átadnak egymásnak. Sokan beviszik taknyosan is őket.
nov. 14. 09:12
 8/11 A kérdező kommentje:
7 akkor ez a különbség, nálunk a legkisebb orrfolyással otthon tartják önként őket.
nov. 14. 09:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már, ez nem ettől függ.

Nálunk simán beviszik a nem lázas, csak orrfolyós, köhögős gyerekeket, az enyén mégsem beteg kb. sosem, bekerüléskor sem volt az. De vannak olyan csoporttarsai, akik meg többe vannak otthon betegen, mint bent.

Szimplán vannak ilyen erősebb immunrendszerü gyerekek, én iy ilyen voltam gyereknek, az enyemek is ilyenek, biztos örökölték.

nov. 14. 09:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az 5 évesem eddig 3x volt beteg mióta ovis, a 3 éves 2évesen kezdte a bölcsit, ő 2x.

Ha betegek is, max 2 nap.

Nálunk csoport szinten ez a jellemző. De senki, soha nem jegyezte meg ezt nekünk, és én is tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki így van.

nov. 14. 09:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!