Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mikor kellene bölcsődébe...

Mikor kellene bölcsődébe jelentkezni?

Figyelt kérdés
Rész állásban vissza akarok majd menni dolgozni miután a baba betölti az egy évet, azt hallottam hogy ehhez már terhesség alatt jelentkezni kell. Igaz ez? Januári baba lesz, lehet hogy csak szeptembertől lehet majd őt beiratni? Bocsi még nagyon az elején vagyok de szeretek tervezgetni.

aug. 9. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk azután amikor megszületik. Terhesség alatt nem, hiszen kit is iratna be az ember? Amég nem születik meg még iratai sincsenek amivel belehetne. Az hogy nálatok hogy van azt csak te tudod kideriteni. Felhívod a bölcsit és rákérdezel.
aug. 9. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk onnantól, hogy volt lakcímkártyája. Pár hetes volt, amikor elvittem a lányom, de már nem volt hely. Előtte meg nem akarták felvenni, mert hogy kit veszel fel, magzatot még nem lehet.

Szóval mázli kérdése is, nálunk elváltak meg három gyerekesek előnyben. Talán magánba be lehet jutni.

aug. 9. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk tavasszal kell jelentkezni a következő nevelési évre, előbb nem lehet, pedig túljelentkezés van. Szóval érdemes a helyi bölcsődében érdeklődni.
aug. 9. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a bölcsit. Én októberben telefonáltam, decemberben kezdett. Máshol meg születéskor kellett jelezni az igényt.
aug. 9. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Sok bölcsinél máshogy van. Az első gyermekemnél egy éves várólista volt.

Elköltöztünk másik kerületbe, itt meg volt adva májusban 1 hét, amikor lehetett jelentkezni a következő nevelési évre, ami ugye szeptembertől indul. Az én kisfiam is januári, mondták, hogy nyugodtan kérhetem januártól a felvételt. Szóval szerintem is az a biztos, ha a bölcsiben érdeklődsz.

aug. 10. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!