Bölcsődei szünetekre mennyi szabadnappal számoljak?
Figyelt kérdés
Elsősorban az idei évre érdekel, szeptemberben kezdi, de a többi is kelleni fog.júl. 3. 16:54
1/11 anonim válasza:
Minden bölcsiben más, erre nincs univerzális válasz. Ott érdeklődj, ahova mentek.
2/11 A kérdező kommentje:
Körülbelül gondoltam, nyilván a szülőin meg fogom kérdezni, csak közben tervezzük a nyaralást stb.
júl. 3. 17:11
3/11 anonim válasza:
Hát szeptembertől kezdve a téli szünet ami biztos. Őszi-tavaszi szünet nem szokott lenni. Emellett lehetnek nevelés nélküli napok, ünnepek, stb, az utóbbiakat meg tudod nézni a naptárban is.
4/11 anonim válasza:
Az ünnep nem számít mert arra nem kell szabi.
Én a két decemberi munkanapcserére számoltam szabit (ovis lesz a fiam, ha lesz is ovi, valószínűleg kevesen lesznek, összevont csoport lehet), plusz karácsony körülre, plusz meghagytam 5 napot tartaléknak, ha más nem, akkor a karácsony előtti utolsó hétre veszem ki.
5/11 anonim válasza:
"Az ünnep nem számít mert arra nem kell szabi.
"
Vagy de, mert mondjuk vendeglatasban dolgozik, vagy egészségügyben.
7/11 anonim válasza:
A lányom maganbölcsibe jár.
A régi vezetőségnél nem volt tavaszi és őszi szünet, az újnál van.
Helyi szinten kell érdeklődni
8/11 anonim válasza:
De irigylem az ilyen egyszerű lelkeket akik úgy élnek, hogy azt hiszik unneonapon senki nem dolgozik. Idióta. Nem csak egs ügyi dolgozók meg vendéglátós dolgoznak ünnepkor.
9/11 anonim válasza:
Nálunk pl. 2 hét leállás van nyáron és a téli szünet. Ezeken kívül mindig van bölcsi.
10/11 anonim válasza:
Téli szünet kb 5 nap, januárba is mert mostanába 2.héten kezdünk.
Bölcsibe nincs őszi, tavaszi szünet, de 1-1 nap előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!