A bölcsinek kötelező felvenni a gyereket ha az anyja a gyámügytől hoz papírt ,vagy a családvédelemtől hogy neki és a férjének muszálj dolgozni mert nehézségben vannak (nagyon rossz anyagi körülmények között élnek) és nincs kire hagyni a gyereket?
Figyelt kérdés
Most nyáron is akár?2024. jún. 23. 15:23
11/15 anonim válasza:
Tesómnál is hasonló volt, nem volt hely, nem lett bölcsis. Magán bölcsit ajánlottak, fizetős hellyel..
12/15 A kérdező kommentje:
Még mindig emlegeti hiába mondom hogy nincs ilyen , váltog állítja hogy ö beszélt blabla. Lehet nemnormális ?
2024. jún. 28. 19:33
13/15 anonim válasza:
Nem tudom mire fel pontoztatok le.
14/15 A kérdező kommentje:
13# én felpontoztalak!
Nem tudom a többiek miért viselkedtek így! Sajnálom!
2024. jún. 28. 19:43
15/15 anonim válasza:
De hát mindenkinek azért kell dolgoznia hogy megéljen, könyörgöm!
Miért élvezne ebben bárki előnyt? Én is azért írattam be ősztől a gyermekem, mert a GYES semmire nem elég, dolgoznom kell mellette, ahogy a férjem is dolgozik, hiszen munkából élünk/éltünk eddig is. Aki eddig megtehette hogy otthon ücsörög, így járt. Előbb kell munka, utána gyerek. Amíg otthon ücsörög is kereshetne munkát és/vagy képezhetné magát hogy munkát találjon.
Mindig jön a... "de hova tegyem a gyereket míg munkát keresek" vagy a "nem vesznek fel gyerekkel sehova" című kifogás. De akkor minek kell addig gyerek, míg nincs munka? Tanulni kellene és gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!