Ilyen esetben fogadnak bolcsiben a kisfiam? Valakinek tapasztalat?
Sziasztok!
Kisfiam 14 honapos, de le van maradva a mozgasfejlodesben, 2 eves kora elott nem fog jarni, az mar biztos.
Heti 1-2 delelottre gondoltam, hogy csak annyi menne bolcsibe/csaladi napkozibe 1,5 eves koratol kezdve, mert nagyon kell neki a nyuzsges, tarsasag, ezt en itthon nem tudom prezentalni minden egyes nap.
Viszont nyilvanvaloan mas igenyei vannak egy nem jaro 1,5-2 evesnek, mint azoknak, akik jarnak. Ez vajon problema lehet?
Amugy mar most eszik egyedul, megerteti magat, mutogat, szavakat mondogat, szoval ebbol a szempontbol rendben van, csak a mozgas bajos.
Magánbölcsiben láttam egy szintén lemaradott kisgyereket, beszoktatásnál pont bent voltam, amikor a nevelők rácsodálkoztak, hogy kapaszkodva felállt. De ez nyilván kis létszámú csoport volt, és volt külön megállapodásuk a vezetővel.
Államiba szerintem nincs sok esélyed. Egyáltalán dolgozol?
Nyilvanvaloan nem allamiba menne, bocsi, azt hittem egyertelmu a heti 1-2 delelottbol :D
A fejlesztesek miatt most nem is tudok visszamenni, ezert marad ez a megoldas. Heti tobbszor van elfoglaltsagunk, plusz utazas es otthoni torna. Majd ha rendben lesz, akkor megyek csak vissza.
2-es, persze csodak vannak. De stabilan hozza a 4-5 honapos lemaradast minden fejlesztes ellenere, igy nyilvan a “legrosszabbat” feltetelezem. De maszni is csak most kezdett el 1 hete, ulni pedig 13 honaposan tanult meg.
Allni nem all, szoval az is meg ido, mire az egyaltalan sikerul, onnan meg hol van meg a jaras ugye.
Allamiba is van esélye miért ne lenne nyilván ha majd dolgozna.
1hónap rengeteget jelent 1 gyereknél nemhogy 10!!!!
Addig simán járhat.
Az enyém is le volt maradva, enni se evett egyedül!!! Es ugy vették fel allamiba! Sőt a szopizasrol elotte 3hete kezdett el leszokni es 21 hós volt.
A mozgás nálunk is nehezen ment, 4kezlab nem ment, egyből járt , mi is csodalkoztunk. Elotte csak kezét labat rázogatta haton fekve leginkább, nagyon aggódtam hogy vmi betegsége van. De hál istennek nincs semmi baj.
Hat nekunk a bolcsi maga a csoda volt, idén megy oviba és mar előre tudom konnyezni fogok de nagyon a ballagásakor mert nagyon jó élménnyekkel tavozunk.
Úgyhogy ne aggódj
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!