Elveszítettem az állásom , keresek újat de nehezen találok, meddig maradhat a kisfiam a bolcsibe? Augusztusig lennénk mert szeptembertől oviba fogunk menni. Mit tegyek? Májustól mindenképp lenne munkám de csak részmunkaidős.
Nálunk sem teszik ki őket.
Ha teltház van, rosszabbak az esélyek.
Én egyébként májusban mondtam fel (3 éves lett a gyerek és már nem járhattam normális munkarendben, műszakba akartak visszatenni ami lehetetlen lett volna) egyébként 30 nap sem volt, és már kezdtem az új helyen de nálunk nem merült fel, hogy kirakják.
2!
Honnan tudja meg a bölcsi ezt? Folyamatosan munkáltatóit kérnek? Havonta??
4es, negyedévente kérik a munkáltatóit.
2es voltam. Amúgy meg elég egy "jóindulatú" bejelentés.
Szégyellem nagyon a gyermeknevelőktől. Olyan lelkifurim van hogy odaviszem és más foglalkozik vele amikor elvileg "en is megtehetnem"
De nagyon szeretnék dolgozni, nem bírom a bezártságot, és a gyereknek is sokkal jobb.
Es annyira kedvesek a nevelők szeretjük őket es a kicsi is szereti ott.
Inkább az hogy ciki ez az egész, tanfolyamot is végeztem az elmúlt évben,de csalódott vagyok , mert nem olyan munkák jottek ossze a tanfolyammal amire számítottam..
Köszi az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!