Mit csináljak ha a párom is és én is délután fél 5-ig dolgozunk és addig nem tudunk menni a gyerekért a bölcsibe?
Hàt azèrt minden nap ràtolni egy màsik szülôre a gyerekedet pàr óràra hètfôtôl pèntekig az azèrt nem kis kèrès.
Màsik bölcsi vagy màsik munkahely
Miért kéne 3-ig? Nagyon elkényelmesedtek ezek a bölcsik.
Gondolom mennének haza a nevelők.
25!
A "nem azért, mert hamarabb haza akarnak menni" mondatodra:
De, azért. Nálunk pl az oviban azért teszik ki 3kor a gyerekeket, mert utána mindenki megy haza.
A bölcsi is fél 5ig van hivatalosan. Én 16:05re érek a gyerekért, ő az utolsó mindig. A bölcsisek elöbb lelépnek, mint ahogy a gyerekre ráadom a kabátot...16:07kor már hült helyük, holott hivatalosan 17:00ig szól a munkaidejük.
Kizárt dolog, hogy 3-ig legyenek nyitva...
Más kérdés, hogy ha mondjuk 16:30-ig vannak (ami viszont sajnos teljesen reális nyitvatartási idő, nálunk is addig van a bölcsi, az ovi és a suli is, pedig megyeszékhely vagyunk, nem 1500 fős zsákfalu), azzal se vagytok kisegítve. Én pl szintén 16:30-ig dolgozom, így értelemszerűen nem érnék oda értük. Szerencsére a férjem tud 6:30-15:00 menni, így ő hozza el őket.
Hívd fel a bölcsivezetőt, kérdezz rá a HIVATALOS nyitvatartási időre. Záróráig joga van ott lenni a gyerekednek, nyilván nagyon örülne a kisgyereknevelő, ha 3-kor leléphetne, de ez nem így működik, én se jöhetek el a munkahelyemről 2 órával korábban a két szép szememért.
"Kizárt dolog, hogy 3-ig legyenek nyitva..."
Mondjuk akkor nem kizárt, ha nincs elég dolgozó. Ha 7-3-ig van nyitva, az 1 műszak, azt meg lehet oldani. Persze nem tudjuk, hogy ez-e a helyzet, de előfordulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!