Mit csináljak ha a párom is és én is délután fél 5-ig dolgozunk és addig nem tudunk menni a gyerekért a bölcsibe?
Nálunk hatkor zár a bölcsi, de fél hattól csak ügyelet van, ami azt jelenti, hogy nagyon húzza a száját az ügyeletes, ha negyed hatkor még van gyerek. Mi szerencsére el tudjuk hozni legkésőbb négykor, de volt olyan, hogy maradnia kellett 3/4 hatig, amit előre jeleztem. Hát hiába van hatig nyitva, kb úgy kezelték, hogy szívességet tesznek nekem és többet ilyen elő ne forduljon.
Azt tudom elképzelni, hogy itt is legalább négyig nyitva vannak, de jobb szeretik, ha háromkor már nincs ott senki.
Miért nem hívtad fel őket? A nyitvatartás az ajtóra is ki van írva, de ezt azért meg kellene beszélni.
Egyébként furcsa lenne, ha háromig el kellene hozni, a legtöbb szülő olyankor még dolgozik.
1. bébiszitter
2. összehaverkodtok egy csoporttárssal, és hazaviszik magukhoz
3. munkahelyen megpróbálni egyezkedni a munkaidőről
4. másik bölcsi
Vannak ilyen helyek pedig. A helyi ovi papírforma szerint fél5ig van nyitva. Ellenben 3kor kiteszik a gyereket. Ha negyed 4ig nem ér oda érte valaki, már telefonálnak...
A mi bölcsink fél5ig van. De pl a városi bölcsik 6ig.
Szóval hely függő.
Mi 6;30-17;30 ig vagyunk nyitva.
A 3 elég korai, 12-15 ig van alvás utána uzsi.
Nem tudtok olyan helyet keresni ahol váltott műszakba tudnátok járni?
Keresni egy kisnyugdíjast aki segít nektek mint egy pót nagyi, kevesebb pénzért mint egy bébiszitter?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!