Bölcsődevel kapcsolatosan kérdeznék. Megváltozott valakinek a gyerkőce a Bölcsöde kezdés kapcsán? Volt akit lelkileg nagyon megviselt, látszott rajta?
Nekem viszonylag nehezen szokott be, (sokat sírt, nem evett) pedig imádja és keresi is a gyerektársaságot. Szeptemberben kezdett, novembertől mondhatom azt, hogy szeret is járni. Az anyásság az extrán fokozódott nálunk is, csak én csinálhatok bármit körülötte HA ott vagyok, ha nem lát nagyon jól megvan mással is.
Lelki törést biztos nem fog okozni neki, túlgondolod.
A bölcsibe szokás nem csak a gyerekeknek normatív krízis, hanem a szülőknek is. Nagyjából 3 hónap a beszokas ideje.
Az én kisfiam is nagyon ragaszkodó típus és bizony voltak nagy sirasok reggelente, de szépen fejlődik. O tavaly szeptemberben kezdte. Közben voltak betegségek is, szóval nem járt folyamatosan. Mára odáig jutott a helyzet, hogy a reggeli pityerges már csak addig van meg, amíg én ott vagyok, utána megnyugszik.
Ő is sokkal jobban eszik gyerekek között amúgy. Összességében hangosabb lett itthon is, meg bölcsi után vannak nagyon anyás pillanatai, amikor a feleségem még a szobában se mozdulat meg 😀. De ez még érthető is szerintem.
A kezdeti időszakban érdemes bölcsi után együtt lenni vele sokat, hogy tudjon beloletek toltekezni :).
Nagyon köszönöm a válaszokat, megnyugtatóak :)
Persze, gondoltam én hogy kell egy kis idő, neki is, és valóban úgy van- nekem is :) ez mindkettőnknek nehéz menet lesz :)
De nagyon jó olvasni, hogy ahol szinten nehezen indult, ott már sokat javult a helyzet :) ebben remenykedem én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!