Milyen gyakran teheti meg a bölcsi, hogy "csak úgy" bezár?
"Nem. Neked kellene tudni megoldani a gyermeked felügyeletét"
Ha meg tudnám oldani ilyen sűrűn a felügyeletét, akkor nem járatnám bölcsibe. Lehet ekézni a kérdezőt, de azért az qrvára nem járja, hogy a gyereke betegsége miatt is ő menjen táppénzre/szabadságra, a sajátja miatt is ha épp ő robban le, meg még pluszban a kisgyereknevelők (!) betegsége is az ő problémája legyen. Hát ki a tökömnek van ennyi szabadsága, meg kinek nézi ezt el a munkáltatója? Érdekes, nálunk meg tudták oldani a bölcsiben az ilyen jellegű problémát, pedig sima állami bölcsibe jártak az én gyerekeim is. És nem volt régen, idén kezdte az ovit a kisebbik...
34es, nem vagyok gyes-en, viszont van bennem annyi empátia, hogy megértem, hogy a bölcsis gondozók is emberek, és annyi értelem is, hogy tudom, ha gyereket vállalok, bizony lehetnek vis major helyzetek, mikor nekem kell megoldani a gyerek elhelyezését, akár fizetett segítséggel is.
és bizony, a legtöbb bölcsődében nem áll rendelkezésre olyan személyzet, aki csak arra vár hogy mikor hívják be dolgozni, lehet egy évben csak egyszer, egy-két napra.
nekünk pont az ilyen helyzetekre van bébiszitterünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!