Miben viszitek mostanság a gyerkőcöt bölcsibe? Gondolok itt ruházat
Figyelt kérdés
2023. okt. 25. 23:30
1/9 anonim válasza:
Hogy milyen ruhában viszem a gyerekem bölcsödébe?
Még nincs gyerekem, de valami melegbe vinném.
2/9 anonim válasza:
Egyes! Hasznos info volt... Harisnya, vékonyabb naci, body pulcsi és softshell overal
3/9 anonim válasza:
1. vagyok. Csak átfogalmaztam a kérdést😂 mert roppant irritálóan lett megfogalmazva
4/9 anonim válasza:
Az enyém ovis és kocsival járunk.Igaz a kocsi kicsit hideg még reggel.Ezért egy vékonabb nadrág,polo,pulcsi és egy közepes vastagságú dzseki.
5/9 anonim válasza:
Nadrág, hosszú body, pulcsi, dzseki. Bent nadrág-bodyban van, ha kimennek, akkor délelőtt kb egy órára.
6/9 anonim válasza:
2#-es nálatok akkor jó hideg lehet már.:/
7/9 anonim válasza:
Reggel nálunk 14 fok volt. Az egyáltalán nem hideg még. Délután meg sima pulcsiban jönnek haza a gyerekek.
Reggel melegítő, póló (szobatiszta), vékony pulcsi, softshell dzseki.
8/9 anonim válasza:
Melegítő nadrág, hosszú body, vékony pulcsi, vékonyabb dzseki.
Kértek sapkát, mert valamelyik nap nagyon fújt a szél. De alapjáraton még nem szoktam rá adni.
9/9 anonim válasza:
Leggings, trikó, vékony hosszú újjú felső, softshell overál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!