Bölcsödei beszoktatás?
Hogy zajlik a beszoktatás? És ha valaki akkor kezdi a bölcsit ha már a többiek beszoktak akkor mi a menete az ő beszoktatásának?
(Mi még csak reménykedünk, hogy felveszik e választ várunk de esélyt nem látok rá de hátha, ezért kérdezem)
Nálunk 2 hét a beszoktatás.
Mi majd szeptember végén kezdjük.
Most voltam szülőin. Nálunk a menetrend a következő lesz:
1. Nap 10 órától 1 h bent lèt szülővel
2. Nap 10 órától 11.30-as ebéd után haza, szintén szülővel
3. Nap 8.15-től ebédig (egy kicsit elmegy a szülő)
4. Nap 8.15-től ebédig (többet megy el a szülő)
5. Nap 8.15-től bent lesz ebédig, majd ebéd után megy érte a szülő
6. Nap ebéd után jön a szülő, megnézzük az alváshoz készülődést
7. Nap részt vesz a készülődésben
8. Nap megpróbálja a nevelő lefektetni
9. Nap mire felébred, addigra érte megyünk
10. Nap reggel beadjuk, délután megyünk uzsi után
Köszönöm a választ!
Még egy kérdésem lenne, ha ti szeptember végen kezditek akkora gondolom a többiek már beszoknak. Akkor te leszel bent egyedül mint szülő szeptember végén, hogy beszokjon a gyermeked?
Mi leszünk a 2.csoport. szeptember közepén nyit csak meg a bölcsink.
14 gyerek lesz a csoportunkban, 2 gyerek 2 hetente megy a beszoktatásra.
Mire mi megyünk, 2 gyerek lesz ott 2 hete illetve én a lanyommal és egy kisfiú az anyukájával.
Utánunk 2 hét mulva igy értelem szerűen 4 gyerek beszokva, 2 gyerek+2szülő a beszoktatáson.
1#
Nem keresem most elő a mi menetrendünket, de nálunk még lazább, mint amit az első írt, elvileg az 5. napon lesz először olyan, hogy pár percre kiküldenek engem. De nagyjából szerintem (amiket hallottam) minden bölcsiben valami hasonló a rendszer.
Nálunk (meg máshol, amiket hallottam) minden héten 1 új gyerek kezd, a mi csoportunkban lesznek többen, akik tavalyról maradtak még egy évet, és hozzájuk fog hétről hétre beszokni az (azt hiszem) 5 új gyerek. Hiába kezdődik már most a bölcsi, így is lesz, aki csak októberben kerül sorra, olyan csoportokban pedig, ahol több az új gyerek, bőven vannak novemberi kezdők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!