Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Kisfiam azt mondta, megütötte...

Kisfiam azt mondta, megütötte a gondozó és azt mondta, hogy szemtelen, mert nem akart aludni. Mit tennél ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Két nap van még hátra a bölcsiből, ezért nem tudom, szóljak-e, vagy engedjem el...

Mikor elhoztam, a gondozó volt ott és mondta, hogy nem aludt, zajongott, felébresztette a többi gyereket is, stb, de akkor sem tartom helyénvalónak, hogy szájba verje a gyereket...

2023. júl. 26. 16:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30%

"Két nap van még hátra a bölcsiből, ezért nem tudom, szóljak-e, vagy engedjem el..."

Tessék?

Ne azon problémázz mennyi van vissza a bölcsiből, hanem azon tényleg megütötte e a gyerekedet.

Neked nem szokásod kiállni a gyereked mellett?

2023. júl. 26. 16:50
 12/25 anonim ***** válasza:
82%

"Neked nem szokásod kiállni a gyereked mellett?"

Ha bolcsis, akkor max 3 éves. Ez a korosztaly olyanokat talál ki, hogy az ember haja is égnek áll. Van q családban kisgyermeknevelő, komolyan időnként nem tudja az ember, hogy sírjon vagy nevessen a történetein. De én is leirtam két esetet, ami az én gyerekemmel történt.

2023. júl. 26. 16:53
 13/25 anonim ***** válasza:
87%
Ha ez így volt, akkor látta a többi gyerek is, amit elmesélnek otthon. Hidd el, 1-2 nap és megtudod ha így volt.
2023. júl. 26. 16:55
 14/25 anonim ***** válasza:
93%

10!

Épp nem esne neki, de ne zavarjon. "...nem tudom, szóljak-e, vagy engedjem el..."

2023. júl. 26. 16:55
 15/25 anonim ***** válasza:
88%

Engem az óvónő vágott pofon annak idején, mert nem aludtam.

Anyukám is óvónő. Volt olyan botrány belőle,hogy csak na...

Mindkét eset lehetséges ugyanolyan eséllyel. Megtörtént, vagy csak hantázik a kisfiad. Ezt neked kell kiderítened.

2023. júl. 26. 17:00
 16/25 anonim ***** válasza:
98%

Mikor elhoztam, a gondozó volt ott és mondta, hogy nem aludt, zajongott, felébresztette a többi gyereket is, stb, de akkor sem tartom helyénvalónak, hogy szájba verje a gyereket...

Ebből nekem nem az ön le, hogy ő nem hiszi el...

2023. júl. 26. 17:01
 17/25 anonim ***** válasza:
46%

12#

😂 Köszi, 3 gyermekem van, és voltam már szem és fültanúja óvónő verbális és fizikai bűntetésének úgy, hogy azt hitte nem látja senki..

Kiállni a gyerekért pedig azt jelenti, hogy normális hangnemben utána jársz mi a valóság, akkor is ha fenntartásokkal kezeled ☝️ mert épp fantázia korszakban van.

Persze könnyebb legyinteni és azzal letudni,hogy biztos csak kitalálta, csak ne csodálkozz ha majd nem fog a gyerek benned sem bízni.

2023. júl. 26. 17:18
 18/25 anonim ***** válasza:
80%

17!

"Egyáltalán nem biztos, hogy szájba verte a gyereket, de nem ártott volna akkor és ott rakerdezni"

"Na igen, ilyenkor mérlegelni kell, mekkora az esély arra, hogy a gyerek mellé beszél. Az enyém egyszer azt mondta, nem kapott ebédet- aztán kiderult, zöldborsó főzelék volt, amit ő ki nem állhatott, ezért az egyik gondozó csinált neki szendvicseket. Máskor meztelen tornaztak - akkor az egyik gyerek alsogatyaban berohant a terembe...."

"Akkor oda mész holnap reggel és "Katika, a Pisti este azt mesélte, hogy lekevertel neki egyet, mert zajongott." Ő meg majd valszol erre valamit."

Ez itt mind az én kommentem volt, de ne zavarjon. De elarulom azt is, amikor az én gyerekem kisiskolaskent azzal jött haza, hogy a tanítónő megcsavargatta a fülét, másnap bementem és rakerdeztem. Van e még valami, amit tudni szeretnél?

2023. júl. 26. 17:24
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Alapesetben azt mondanám, próbáld kideríteni, habár nagy valószínűséggel a gyereked hantázott.

De 2 nap alatt kideríteni se nagyon tudod, meg már értelme sincs. Én elengedném. A gyerekemet meg megkérdezném, miért nem maradt csendben csendes pihenő alatt. Sokszor mondtam a magam gyerekeinek is, elhiszem, hogy nem tudnak elaludni, de csöndben feküdni igen - úgyhogy azt tessék is megtenni!

2023. júl. 26. 17:27
 20/25 anonim ***** válasza:
94%

Hacsak nincs kamera vagy tanúk, vagy esetleg sérülés a gyereken, ezt kb lehetetlen kinyomozni.

Azért én így félig viccesen megemlíteném az említett gondozónak, lehet tagadni fogja, hogy ilyen nem történt, vagy lehet lesz rá valami magyarázat, amit esetleg a gyerek úgy adott elő, hogy őt szájba verték.

2023. júl. 26. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!