Kisfiam azt mondta, megütötte a gondozó és azt mondta, hogy szemtelen, mert nem akart aludni. Mit tennél ebben a helyzetben?
Két nap van még hátra a bölcsiből, ezért nem tudom, szóljak-e, vagy engedjem el...
Mikor elhoztam, a gondozó volt ott és mondta, hogy nem aludt, zajongott, felébresztette a többi gyereket is, stb, de akkor sem tartom helyénvalónak, hogy szájba verje a gyereket...
"Két nap van még hátra a bölcsiből, ezért nem tudom, szóljak-e, vagy engedjem el..."
Tessék?
Ne azon problémázz mennyi van vissza a bölcsiből, hanem azon tényleg megütötte e a gyerekedet.
Neked nem szokásod kiállni a gyereked mellett?
"Neked nem szokásod kiállni a gyereked mellett?"
Ha bolcsis, akkor max 3 éves. Ez a korosztaly olyanokat talál ki, hogy az ember haja is égnek áll. Van q családban kisgyermeknevelő, komolyan időnként nem tudja az ember, hogy sírjon vagy nevessen a történetein. De én is leirtam két esetet, ami az én gyerekemmel történt.
10!
Épp nem esne neki, de ne zavarjon. "...nem tudom, szóljak-e, vagy engedjem el..."
Engem az óvónő vágott pofon annak idején, mert nem aludtam.
Anyukám is óvónő. Volt olyan botrány belőle,hogy csak na...
Mindkét eset lehetséges ugyanolyan eséllyel. Megtörtént, vagy csak hantázik a kisfiad. Ezt neked kell kiderítened.
Mikor elhoztam, a gondozó volt ott és mondta, hogy nem aludt, zajongott, felébresztette a többi gyereket is, stb, de akkor sem tartom helyénvalónak, hogy szájba verje a gyereket...
Ebből nekem nem az ön le, hogy ő nem hiszi el...
12#
😂 Köszi, 3 gyermekem van, és voltam már szem és fültanúja óvónő verbális és fizikai bűntetésének úgy, hogy azt hitte nem látja senki..
Kiállni a gyerekért pedig azt jelenti, hogy normális hangnemben utána jársz mi a valóság, akkor is ha fenntartásokkal kezeled ☝️ mert épp fantázia korszakban van.
Persze könnyebb legyinteni és azzal letudni,hogy biztos csak kitalálta, csak ne csodálkozz ha majd nem fog a gyerek benned sem bízni.
17!
"Egyáltalán nem biztos, hogy szájba verte a gyereket, de nem ártott volna akkor és ott rakerdezni"
"Na igen, ilyenkor mérlegelni kell, mekkora az esély arra, hogy a gyerek mellé beszél. Az enyém egyszer azt mondta, nem kapott ebédet- aztán kiderult, zöldborsó főzelék volt, amit ő ki nem állhatott, ezért az egyik gondozó csinált neki szendvicseket. Máskor meztelen tornaztak - akkor az egyik gyerek alsogatyaban berohant a terembe...."
"Akkor oda mész holnap reggel és "Katika, a Pisti este azt mesélte, hogy lekevertel neki egyet, mert zajongott." Ő meg majd valszol erre valamit."
Ez itt mind az én kommentem volt, de ne zavarjon. De elarulom azt is, amikor az én gyerekem kisiskolaskent azzal jött haza, hogy a tanítónő megcsavargatta a fülét, másnap bementem és rakerdeztem. Van e még valami, amit tudni szeretnél?
Alapesetben azt mondanám, próbáld kideríteni, habár nagy valószínűséggel a gyereked hantázott.
De 2 nap alatt kideríteni se nagyon tudod, meg már értelme sincs. Én elengedném. A gyerekemet meg megkérdezném, miért nem maradt csendben csendes pihenő alatt. Sokszor mondtam a magam gyerekeinek is, elhiszem, hogy nem tudnak elaludni, de csöndben feküdni igen - úgyhogy azt tessék is megtenni!
Hacsak nincs kamera vagy tanúk, vagy esetleg sérülés a gyereken, ezt kb lehetetlen kinyomozni.
Azért én így félig viccesen megemlíteném az említett gondozónak, lehet tagadni fogja, hogy ilyen nem történt, vagy lehet lesz rá valami magyarázat, amit esetleg a gyerek úgy adott elő, hogy őt szájba verték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!