Milyen gyakran kell ajándékot vinni a gondozónőknek?
A minap vittem egy ajándékcsomagot a csoport 3 gondozónőjének. Nem nagy dolog, 2 svájci bonbon, 6 db muffin és 1 kg bio kávé. Lett a pozitív következménye: előkerültek a gyerek elveszett váltóruhái, és pelenkázáskor bekenik a dermatitises bőrét Sudo crem-mel.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen időközönként ejtsem meg ezt az ajándékozást?
Normális gondozónők el sem fogadnék ezt így.
Szerintem jobb ha inkább havonta leülsz velük, és megkérdezed tőlük, hogy mire van szüksége a csoportnak. Egyszerűbb, egyenesebb, becsületesebb.
Szerintem.
És akkor nincs az, hogy mindenbe elfelejtkeznek dolgokról, és nem csak akkor használnak popsitörlőt, ha a kisemberek nagydolga van, hanem normális módón. És ha az állam nincs a helyzet magaslatán, akkor a szülőknek kell a kezükbe venni a dolgot, ha azt akarják, hogy a kisembereknek kényelmesebb és jobb legyen az ellátásuk.
Korrupt, megvásárolható emberek meg nem érnek 2 fillért sem.
Miért is kéne?a munkájukat végzik.
A bolti dolgozónak sem adunk ajándékot,csakhogy a husisabb szalonnát adja oda.
#4 Sajnos tényleg így van.
Azért nem váltunk, mert nem tudunk, nincs hely.
Más kérdéseknél láttam, hogy vannak gondozónők, óvónők ebben a kategóriában, kérlek, ne vegyétek a szívetekre. Aki becsületesen végzi a munkáját, és nincs belekeseredve a munkájába, azt mindenki elismeri. De sajnos van ilyen is..
Kérdező, nem a te kommentedet olvastam az egyik kelet-magyarországi anyukás csoportban?
Ott megemlítette(d) valaki, hogy túl vannak terhelve a gondozók, és könyörögni kell, hogy foglalkozzanak a gyerekkel.
Jah, hát ez ilyen sajnos, mit vártál ebben az országban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!