Mikor adtátok be a gyereket bölcsödébe?
Figyelt kérdés
Sziasztok most 1,5 eves a fiam gondolkozom a bolcsodén szeptemberben ,de nagyon féltem őt még beszélni se nagyon beszél nemtudom még hogy mi lesz a döntés
Nem nagyon szeretném beadni még de munka miatt lassan már kellene.
Ti mikor adtátok a gyerkocot bolcsodebe? Ajanljatok a bolcsodet mar ilyen korban is vagy varjunk még minimum 2éves koraig?
2023. júl. 1. 20:18
11/18 anonim válasza:
3 évesen. Sajnos hamarabb nem vették fel.
12/18 anonim válasza:
20 hónaposan kezdte.
Az én lányom jól viselte, nem volt semmi extra, de azért az első időszakban sokat volt beteg.
13/18 anonim válasza:
Jövő év áprilisra jelentkeztünk, akkor 22 hónapos lesz. Most mégcsak 13, szeptembertől dolgozom részmunkaidőben, de egyelőre megoldjuk máshogy. Még olyan pici, nem érzem egyelőre jó döntésnek a bölcsit.
14/18 anonim válasza:
2.5 éves volt, sajnos muszáj volt visszamennem dolgozni. (Oviba akartam iratni, de nem volt hely). Nehezen szokott be, sokat sírt hónapokig, hogy nem akar menni.
15/18 anonim válasza:
Két évesen ment, a kistesóval is így lesz. A 2 év alattiak nálunk külön csoportban vannak, ott még a többi sem tud beszélni. Viszont szerintem is lemaradtál, júliusban már nem fogják felvenni.
16/18 anonim válasza:
Csak másfél éves lesz a kislányom szeptemberben :(
Lehetne január-februárban is kezdeni, amikor már 2 éves lesz, de sajnos nincs semmi garancia arra, hogy év közben elkezdheti a bölcsit.
Csak akkor mehet új gyerek, ha mennek el régiek.
Nem engedhetjük meg, hogy lecsússzunk a bölcsiről :(
17/18 anonim válasza:
Nálunk áprilisban van beiratkozás a szeptemberi bölcsi kezdésre. Érdeklődj utána, nálatok milyen várólista van, lehet, hogy mire bejuttok, eltelik fél év. Amikor a lányok bölcsis lett, ő sem beszélt még, nem volt gond.
18/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2023. júl. 6. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!