Mennyire volt nehéz elkezdeni a bölcsit nektek?
Figyelt kérdés
Nem a gyerekekre gondolok, hanem Ti hogyan éltétek meg? Hamarosan kezdjük a bölcsit és én azt értem, hogy nekem nehezebb lesz. Ha beszokatásnak vége akkor megyek dolgozni, amit szeretek, de rossz bele gondolni, hogy nem leszünk egész nap együtt.2023. ápr. 12. 07:07
1/7 anonim válasza:
Én igaz még nem szoktattam be, szeptemberbe kezdjük.
Nagyon várom.
2/7 anonim válasza:
Én borzasztóan éltem meg, de nem a gyerek hanem a munka miatt. Fél éve van bölcsiben a fiam és fél éve gyomorgörcsöm van minden egyes köhögésnél…. 4-5 napokat jár és újra beteg. Szóval személy szerint nekem a bölcsi kezdés ezzel egyenlő.
Maga az elválás is szokatlan volt, de örömmel láttam, hogy a nevelők gondoskodóak és az, hogy a fiam kérdés nélkül bemegy a csoportba reggel, vissza se néz, így nyugodt vagyok.
3/7 anonim válasza:
Nekem 5 honapig visitott reggel,addig tartott mig veszokott,de nekem nem volt kire hagyni, csak velem volt ejjel nappal. A betegsegek,nem is mondom. Okt ota 12 x voltam gyáp on. 2-3napokat birt az elso 3 honapban,majd 2 het tappenz. Utana 1 hetet is ment,5 honap alatt egyszer ment 2 hetet egyfolytaban,fulgyulladas,takony, kotohartya,takony, skarlat, influenza 40 C. Ez a sorminta. A munkahelyemen azt mondtak menjek vissza gyesre, mert ennek igy nincs ertelme.
4/7 anonim válasza:
Minden reggel sírt ameddig ott voltam, néha nekem is könnybe lábadt a szemem. De amint eltűntem megnyugodott és ment játszani. Nem azért sírt, hogy ott kell maradnia, hanem mert én nem maradtam ott.
5/7 anonim válasza:
Meglepő módon jól viseltük mind a ketten. Mondjuk ő kislétszámú családi napköziben kezdte, pár hónap múlva ment rendes bölcsibe. Boldogan ment minden reggel, és így én is boldog voltam.
7/7 anonim válasza:
Nagyon nehéz volt nekem az elválás az első hetekben, de a lányom könnyen vette és szerencsére gyorsan megszerette a gondozóját. 2 évesen kezdett. Ahogy az előző válaszolók is írják, ő is gyakran beteg, 3-4-5 napot jár egyszerre, aztán valami köhögős vírus megjelenik és itthon vagyunk 1-2 heteket. A munkába állás kicsit segített kizökkenni ebből a szomorkodásból, de eleinte sokat sóhajtoztam és sokat gondoltam rá, hogy most éppen mit csinálhat. De délután amikor érte megyek, akkor elég részletesen elmesélik milyen napja volt, meg raknak fel fotókat a foglalkozásokról zárt facebook csoportba és ez nagyon jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!