Ha szabad megkérdeznem kinél mennyibe kerül az ovi, bölcsi?
Figyelt kérdés
Nemsokára lejár a gyed-em, tervezek visszamenni dolgozni, gondoltam jó lesz, végre rendes fizut kapok, aztán belegondoltam, hogyha a kicsi bölcsibe lesz (ha egyáltalán felveszik), oda is kell majd biztos rendesen fizetni. Tudom ,hogy helyenként eltérő, de úgy kb mi az az összeg, amit fizetni kell a bölcsikbe, illetve az óvodákra is kíváncsi lennék.
Köszönöm
2023. márc. 31. 12:38
22/23 anonim válasza:
Nálunk napi 700 Ft körüli a kaja ( a jövedelmünk meghaladja azt az összeget, amire kedvezményes étkeztetést lehetne kérni), és napi 200 Ft a gondozási díj. Megyeszékhely, bölcsi.
23/23 anonim válasza:
Sziasztok, mi van akkor ha nem a közelünkben tehát nem is a megyében, hanem munkahelyhez közel (Pesten) szeretnénk bölcsibe járatni? Oda nem is biztos hogy be lehet iratni a gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!