Kinga8 kérdése:
Hogy reagált a gyermeketek bölcsiben az első kinti alvásra?
Figyelt kérdés
Természetesen aludt már el ölben vagy babakocsiban szabadég alatt! A tegnapi napon még szerintem eléggé hűvös volt ahhoz hogy a gyerekek órákat aludjanak kint az udvaron. Itthon mondta is hogy nagyon fázott. Míg a kinti alvás nem történt meg semmi baja nem volt a kislánynak aztán este fel szökött elég magasra a láza, szintén ma délután is. Nektek hogy reagált a gyermek az első kinti alvásra? Szerintettek lehet kérni hogy többet ilyen hűvös időben őt ne vigyék ki?2023. márc. 4. 14:43
21/21 anonim válasza:
Te jó eg milyen beteg szulok irnak ide.
A hidegtől igenis meg lehet fázni!
Jajj nem hiszed?
Akkor aludj ruha nélkül, menjél ki orakat a hideg huvos szelbe ugy hogy alig oltozol fel.
Nem ertem ide mind de.bilek irnak?
Igenis attól fázott meg hogy nem volt feloltozve rendesen és úgy aludt kint.
Egyébként soha nem hallottam ilyet hogy bolcsiben kint alszanak a gyerekek.
Ez vmi új divat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!