Jó ötlet? A 2 kisgyereknevelőnek egybe adni 1 ajandekszatyorral ajándékot a csoport részéről? Szólok az anyukaknak hogy a kislanyom szekrenyebe helyezek egy ajandekszatyort és mindenki azt tesz bele amit akar, amit tud karácsonyra
És dec.23án odaadjuk a kisgyereknevelőnek a csoport részéről.
Nem akarok erre egy uj facebook vagy messenger csoportot nyitni,majd szolok az anyukaknak amikor a kicsikre várunk hogy aki akar es amit akar tegyen bele.
Majd lefényképezem mi gyűlt össze hogy megmutathassam majd az anyukáknak.
Kozosen azzal az anyukaval adnám oda aki ott lesz .
Szerintetek jó ötlet?
Állami bolcsiről van szó, aranyos kisgyereknevelők.
Ennél komolyan egy-egy a gyerekek által összefirkált lap képkeretben is szebb ajándék.
Kisgyermeknevelő vagyok és mindig gáz volt amikor közös ajándékot kaptunk.
Sosem érdekelt ha nem kaptam semmit, nem azért a tábla csokiért szeretem, gondozóm, vigyázom a piciket.
Inkább kapjak 1 nápolyit és egy szép képeslapot/gyerekfirkát/festett követ, minthogy hozzám vágjanak egy szatyor mindent.
Hidd el sokkal személyesebb ha mindenki személyesen adja át az apróságát.
Ha meg minden áron közös ajándékot szeretnétek adni, akkor állapodjatok meg egy dm/rossmann/libri utalványban, még nem volt olyan kolleginám aki ne örült volna tiszta szívéből egy ilyen utalványnak. Nekem is van egy "anyukám" aki a harmadik éve egy 5000 forintos Libri utalványt ad. S én olyan boldogan költőm el gyerekkönyvre, vagy a saját ízlésemnek megfelelőre.
Azert elég szemtelenül írtatok !
Kicsit nezzetek magatokba
Egy szatyor csokoládé nehogymár kuka szemét arctalan stb.dolog lenne
Na jó ennyit erről.
Ne felejtsuk hogy olyan anyukak is vannak a csoportba akik egyedul nevelik vagy hónapról honapra élnek.
Es ha szeretnének kedveskedni vmivel amivel tudnak az kuka?
Nem mindenkinek telik olyan sokra de lehet van szíve!
Te pedig láthatóan nem érted meg, hogy épp az ilyen anyukák miatt lenne jobb pénzt gyűjteni? Ha ő csak egy tábla csoki árát adná bele, sőt, annyit sem, az sem gond.
Sőt, az sem, ha semennyit sem tesz bele.
De annak mi értelme, ha 2-3 óvodai dolgozó kap egy szatyor csokit. Hogy osszák el? Egyszerűen nincs értelme annak, amit akarsz.
Ok, valakik a kelleténél bunkóbban fogalmaztak, de az nem jött át, hogy kb. mindenki, stílustól függetlenül rossz ötletnek tartja a tervedet? És te erre voltál kíváncsi.
"Ne felejtsuk hogy olyan anyukak is vannak a csoportba akik egyedul nevelik vagy hónapról honapra élnek."
Pont miattuk nem kellene ezt az egészet erőltetni. Mit nem értesz meg ezen? Attól még lehet tisztelettel bánni és kedvesnek lenni az óvónénikkel, hogy nem tolsz oda neki semmi ajándékot. Vannak, akiknek a hócipője tele van azzal, hogy belekényszerítik az embert, hogy pedagógus napon, év végén, névnapján, karácsonykor, franc tudja, milyen alkalmakkor a feltűnési viszketesgségben szenvedők akciója kapcsán mindig valamit adni kell... vagy éppen kellemetlen, hogy a kötelező tarhálásokból hogyan húzza ki magát, vagy igyekezzen úgy odatolni a kicsike hozzájárulását, hogy ne lássa senki. Lehet, hogy tagadod, meg marha empatikus vagy, de hidd el, nem mindenki ilyen, van, aki lazán oda fogja alkalomadtán szúrni, hogy ha az ember csak egy tibicsoki árát nyomja oda, vagy hogy rendre kimarad...
Es ha szeretnének kedveskedni vmivel amivel tudnak az kuka?
Azt oda tudják adni a közreműködésed nélkül is, nem kell a közvetítői szereped. Adjál nekik amit akarsz, és ha nem vagy felkent csoporvezetőnek megválasztott szellemi vezető, akkor hagyd békén a többieket! Mellesleg, ha én akárkinek kedveskedni szeretnék, akkor szeretném én odaadni, megköszönni a munkáját, és nem bedobni valami közös szatyorba, amit majd valaki odaad neki, amikor én lehet, ott se vagyok, és sose tudja meg, hogy pl. a cuki horgolt angyalka kitől van.
Javaslom, hogy keress magadnak másokat kevésbé idegesítő hobbit!
Egy szatyor csokoládé nehogymár kuka szemét arctalan stb.dolog lenne
Mert mindenki egy apró stümmert, meg lindt csokit tesz majd bele, ugye, és nem ilyen ócska, kakaómassza csokiutánzatot, ha úgyse derül ki, hogy kitől melyik van? Égetnéd magad vele? Akkor már szebb lenne egy-egy doboz minőségi szaloncukor... Ráaádsul hogy kivitelezed, hogy mindenki ott legyen, aki beletett valami cuccot? Vagy az nem számít? Az a lényeg, hogy Te villoghass vele a csoport (? lehet, hogy két-három csoki kerülne bele...) nevében? Lehet, inkább nagy égés lenne, nekem biztos nem lenne pofám egy egész csoport nevében mondjuk egy félig üres kis zacsit adni, amiben lehet, hogy ott kószál 3 szem csoki két emberre...
Egy szatyor szedett védett csokoládé az kuka, igen.
Az egyedülálló anyuka, meg az, aki hónapról hónapra él adhat egy rajzot a gyerektől, vagy egy diszgyertyat. Egyikbe se rokkan bele anyagilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!