Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Jó ötlet? A 2 kisgyereknevel...

Jó ötlet? A 2 kisgyereknevelőnek egybe adni 1 ajandekszatyorral ajándékot a csoport részéről? Szólok az anyukaknak hogy a kislanyom szekrenyebe helyezek egy ajandekszatyort és mindenki azt tesz bele amit akar, amit tud karácsonyra

Figyelt kérdés

És dec.23án odaadjuk a kisgyereknevelőnek a csoport részéről.

Nem akarok erre egy uj facebook vagy messenger csoportot nyitni,majd szolok az anyukaknak amikor a kicsikre várunk hogy aki akar es amit akar tegyen bele.

Majd lefényképezem mi gyűlt össze hogy megmutathassam majd az anyukáknak.

Kozosen azzal az anyukaval adnám oda aki ott lesz .

Szerintetek jó ötlet?

Állami bolcsiről van szó, aranyos kisgyereknevelők.

2022. dec. 12. 10:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%

Mi van ha valaki nem rak semmit, valaki meg több ezerért?

Miért nem lehet venni egy hasznos apróságot közösen? Vagy akkor ne vegyetek semmit.

Én ehhez nem csatlakoznék.

2022. dec. 12. 11:07
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

"Mert ugy szebb

Pld ha vki csak 2 kis napolyt tud adni mert nincs tobb pénze akkor annyit ad.

Sztem ."

Hát nem szebb egy összevisszaságokkal teleszórt szatyor cucc.

Ha előre felmérnétek, ki tud/akar beleadni, akkor lehetne úgy kalkulálni ajándékot. Ilyen egyszerű.

Vagy, amit a munkahelyünkön csináltak: kidobtak egy perselyt, mindenkire rá volt bízva, tesz-e bele, és ha igen, mennyit. Ezt mondjuk oviban nehezebb kivitelezni.

Ezért lenne egyszerűbb felmérni, ki adna bele, milyen értékben legyen ajándék véve, és az mennyibe fájna fejenként.

2022. dec. 12. 11:16
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Pedig lehet, jobb lenne egy körüzenetet írni, ha nem találkozol minden szülővel és ott elmondani, hogy ajándékra megy a gyűjtés. Persely helyet esetleg utalhatna mindenki, amennyit gondol/megengedhet magának. Azért két doboz bonbon vagy vmi egyéb apróságra tuti, összejön a pénz.
2022. dec. 12. 11:22
 14/32 anonim ***** válasza:
93%
Figyelj, ha nem tudsz/akasz normálisan megszervezni egy ajándékgyűjtést, akkor ne is kezdj bele.
2022. dec. 12. 11:22
 15/32 anonim ***** válasza:
82%
Ez a mindent bele szatyor kb olyan mintha alamizsnát adnátok nekik. Nagyon gáz szerintem és borítékolható hogy tele lene minden kacattal, amire nem hinném hogy a kisgyermeknevelőknek szüksége van - sőt egyes esetekben szerintem elég megalázó is.
2022. dec. 12. 11:23
 16/32 anonim ***** válasza:
92%

Oké, beviszik utolsó nap.

És ha van 15 giccses pepco-s bögre, mit csinálsz?

2022. dec. 12. 11:27
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenképpen az a terv, hogy mindenki a lehetőségei arányában járuljon hozzá, akkor inkább név nélkül, zárt borítékban gyűjts pénzt, aztán ami összejön, abból vegyél valami értelmeset.
2022. dec. 12. 11:28
 18/32 anonim ***** válasza:
77%
Hát ez kimondottan idióta ötlet. Vagy adjon be mindenki x összeget és abból vegyetek ajándékot a gondozoknak a csoport nevében külön, vagy mindenki vegyen maga valamit és adja is át saját maga vagy a gyereke.
2022. dec. 12. 12:45
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Mi most kaptunk egy virágot, és 5000 vásárló kártyát.

Mind ketten + a dajkánk.

A kártya a legjobb mert 20 év alatt, túl sok mütyür, sajátkezú cuccunk lenne. Én nem is tudok ilyenekkel mit kezdeni van 3 gyerekem elég az ő alkotásaikat elraknom.

Kávét itthagyom mert otthon kapszulás van, teát nem iszom az megy a nagyinak, csoki az mindig jól jön,mivel nem ismeri az ember annyira a nevelőt ezért gondolom, a legjobb az ajándék kártya.

2022. dec. 12. 13:37
 20/32 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ego lesz, hidd el.

Elhiheted, hogy teli lesz a szekreny melyeben talalt lejart kekszel, lejart puding, nem fogo toll, hasfogo tea, meg ilyesmik.

Igy inkabb ne is legyen ajandekozas.

2022. dec. 12. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!