Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Bölcsis gyerekek anyukái, ti...

Bölcsis gyerekek anyukái, ti is kaptok emiatt támadást?

Figyelt kérdés

Még nem is jár a gyerekem, de nem tudom hova tenni a megjegyzéseket. Pl. hogy ő magának szülte a gyereket. Nem értem. Akinek bölcsibe jár, az talán a bölcsis gondozónak szülte? Vagy ezek a gondolatok hogyan jönnek?

Én se akartam az első gyereket bölcsibe adni, de sosem szóltam le, aki meg beadja, rengeteg oka lehet, és nem is hiszem, hogy minden szülő örömmel teszi. Csodálkozom, milyen rosszindulatúak az emberek evvel kapcsolatban, miközben meg az is meg van szólva sokak által, aki otthon van három évig. Eléggé rosszul esnek ezek a megjegyzések.

2022. dec. 9. 23:44
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

11 jól lepontoztak, de valamit látok ebben, ami a mi szituációnkba illik.

Nekünk most annyi a gyed extra kb, mint a fizetésem, a bölcsi miatt pedig nőni fognak a kiadások, tehát anyagilag nem teher, hogy 2 éves koráig a kicsinek itthon vagyok.

A nőci, aki legutóbb ezt a kedves megjegyést tette pár hete mesélte el (akkor még valóban kedvesnek tűnt), hogy nem tud dolgozni, mert az ovisa nem alszik az oviban el, és haza kell vinnie délben. Szóval ahogy a válaszod végiggondoltam, bár kicsit szégyellem, hogy csúnyákat gondolok rá, de megnyugodtam valamennyire, hogy a hiba nem itt van, hiszen extrém elgondolás, hogy öt éves gyermek miatt nem lehet dolgozni.

2022. dec. 10. 22:50
 22/24 anonim ***** válasza:
60%
Utolso, ezt hogy nem alszik el, az ovononek kell megoldania,kap konyveg es nezegeti. Ezert simán lehet panaszt tenni,a fenntartonak,ilyen nincs hogy az otevesert is kotelezo delben szaladgalni.
2022. dec. 11. 09:02
 23/24 anonim ***** válasza:
32%
Kérdező, dolgozó szülőt nem szoktak megkérni hogy menjen délben a gyerekért. Aki meg otthon van, annak természetesnek kéne hogy legyen ez.
2022. dec. 11. 09:15
 24/24 Derjaderja ***** válasza:

21. De látom, azért Te is minősítetted az ő döntését.

"Extrém gondolat". Személyesen nem éreztetted vele, nem ennek szól a visszavágás?

2022. dec. 11. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!