A bölcsinek milyen feltételei vannak?
Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 09:05
1/9 anonim válasza:
Google a barátod. Kb 2 mp kikeresni.
3/9 anonim válasza:
Bölcsinként változik, nincs erre általános válasz. Nálunk pl. mind a két szülőnek aktív dolgozónak kell lennie, míg ismerősnél simán otthon van az anyuka a kisebbel - ő más településen is lakik.
4/9 anonim válasza:
Amelyik bölcsit kinézted, felhívod és megkérdezed. Az a legbiztosabb!
5/9 anonim válasza:
Két bölcsőde is szóba jött nálunk, mindegyiknél kérik a munkáltatói igazolást mindkét szülőtől. Ha ezek nincsenek meg, nem veszik fel. Hiába mondta tavaly az egyik barátnőm, akinek bölcsis volt a fia akkor, hogy nyugodtan adjam be én is a nagyot, ha otthon vagyok a kicsivel, ugyanúgy felveszik. Nem tudom, ezt honnan vette, nem így van.
6/9 anonim válasza:
Bölcsije válogatja. Nálunk kezdéssel megjelölt még nkáltatói kellett, illetve a férjemnek sima munkáltatói. Kereseti igazolás is (mert ha a férjem milliókat keres, akkor én már ne akarjak dolgozni, bocsi de annó ezzel nagyon felnyomták az agyamat)
Jah és nálunk 2 éves kor alatt nem is veszik be a gyereket. Tehát addig amég jár a gyed.
7/9 anonim válasza:
Nálunk most nyílt, nem kell munkáltatói sem. 2 év körüli gyerekeket valogattak ossze, ennyi.
9/9 anonim válasza:
Már kinőtted, inkább az ovit javasolnám, vagy a sulielőkészítőt. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!