Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Mi a feltétele annak hogy év...

Mi a feltétele annak hogy év közben vegyék fel bölcsibe a kislányom?

Figyelt kérdés
Sajnos úgy hozta az élet hogy most kéne munkába állnom, nem bírok várni szeptemberig. Egyedül nevelem a kislányomat és egyre nehezebben jövök ki anyagilag. Mi kell ahoz hogy soron kívül, év közben felvegyék?
2018. jan. 31. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hely a bölcsiben...

És hogy elöl legyél a listán. Egyedülállóként előre vesznek, de a több gyerekes egyedülálló így is előtted van.

Fiamat annó nem vették fel év közben. Anya apa házas, 1 gyerek, dolgoztunk mindketten. Leghátul voltunk a várólistán. Úgyhogy heti pár napra csanába ment a fiunk, és szeptemberben kezdte a bölcsit, akkor vették fel...

2018. jan. 31. 13:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Férőhely. A bölcsibe elvileg egész évben van felvétel. Ha alacsony a jövedelmed, még a jelentkezés előtt igényelj rendszeres gyermekvedelmi kedvezményt, az előnyt jelent a beiratkozasnal is.
2018. jan. 31. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Hely és isteni szerencse. Én is pont ma voltam bent, mert márciustól mehetnék dolgozni és majdhogynem rámcsapták az ajtóból, hogy nincs hely. Pá. Mondom, már adtam be kérelemet tavaly nyáron. Ja, az más. Akkor jöjjek be, de még így sem garantálják, hogy felveszik. Hirtelen azt sem tudtam sírjak vagy nevessek. Kisváros, nincs csana, fizetős bölcsi, semmi. Szóval most várok.
2018. jan. 31. 13:25
 4/4 anonim ***** válasza:
89%
Védőnőtől kérj papírt, hogy a gyerek érdeke, hogy bölcsibe mennjen.
2018. jan. 31. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!