Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Bölcsődék » Nálat.k mit esznek a gyerekek...

Nálat.k mit esznek a gyerekek tízoraira? Nálunk mi kell vegyunk a csoportba néha, kekszet vagy vmit, mert van amikor nem hoznak csak teát újabban (gondolom elég drága lett minden) Mit vigyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Erdekel minden ötlet.

Es ha már viszek a csoportnak kekszet vagy vmit, akkor vihetek a felügyelőknek is pl.egy doboz zacskós kávét vagy nem jó ötlet?

2022. okt. 19. 14:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Anyunak sok dolga van, de nem kell magyarazkodnom sztem, na mundeggy.

Es a tehén nem ragadozó hogy megegyen 😋. A beszokatas örülj hogy neked olyan könnyen ment, feltéve ha..

Akkor jobb lenne tényleg megbeszelni hogy legyen inkább gyümölcs mindig, csak sztem nehez megoldani ha pl. Pont akkor beteg annak az anyukanak a gyereke aki kellene vigye.

Ti hogy oldjatok meg?

Olvastam hogy ti felosztjatok magatok között, ezt hogyan csináljátok?

2022. okt. 20. 16:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Nincs értelme a kérdésednek, nem érted? Minden normális Magyar oviban kell legyen tízórai. Nem csak néha tea, és nem értem hogy jön ide a beszoktatás. Kekszet szülinapra viszünk általában vagy azt is az ovi adja pl uzsonnára a gyümölcs mellé amit szintén az ovi ad. Van ahol gyümölcs napot is tartanak ilyenkor mindig visz a szülő pár szem gyümölcsöt, amit a dadus eloszt a gyerekeknek. Hol van ez az ovi hogy ilyen furcsa rendszerrel működik?
2022. okt. 20. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, nincs külön felosztva, mindenki akkor visz amikor akar. Így sokszor nagy kosár gyümi is összejöhet. Ha valaki sose hoz, annak is mindig kap a gyereke belőle.
2022. okt. 20. 17:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Minden nap kell vinni gyümölcsöt 4-5 dbot, mi kedden viszünk másik 4 gyerekkel, minden napra mások vannak beosztva, ami soha nem változik.
2022. okt. 20. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!