Bölcsiben a gyerekeknek a kisgyermeknevelő vágja fel a gyümölcsöt,húst?
Nálunk a bölcsiseknek falatokban teszik a tányérra a kaját ha olyan, és mivel csak délelőtt van bent, én elégnek tartom hogy 1 max 2 alkalommal cserélik a pelenkát (persze akkor mindig ha kakált).
Mindenkinek van saját kis pohara és játék közben kínálják őket vízzel. A nagyon meleg napokon mentem be arra hogy kis csoportban ülnek és jégkrémet esznek (azok akiknek a szüleik be ikszelték hogy kaphatnak desszertet).
Eleve apróra vágva kapják az ételt.
Pelenkát 10 orai es ebéd előtt, alvás után cserélnek, akkor is, ha csak pisis, közötte akkor, ha szükséges.
Elvileg a konyhás, vagy a technikás dolga az étel előkészítése, nem gyermeknevelőé.
Pelenkát, pedig nálunk étkezéshez kötve cserélünk, közben pedig igény szerint.
Az ételt úgy kapjuk, ha nagynak gondolom akkor én kanállal még darabolom.
A pelenka csere gyerek függő, ha korán jön és tudom, hogy sokat pisil, ránézek hogy kell e cserélni reggeli előtt.
Mielőtt kimegyünk udvarra cserélem a pelusokat, ebéd előtt megint csere, ébredéskor megint. Napközben ha kaka van csere, amúgy tényleg gyerek függő van aki 2x pisil egész nap de akkor úszik minden, hiába nézem 5 perce teljesen száraz majd jön az özönvíz és öltözhetünk át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!