Csecsemő-És kisgyermeknevelői BA-s diplomával Budapesten hol illetve milyen munkakörben lehetne elhelyezkedni, ahol releváns a megszerzett tudásom, vagy jó hogy pedagógiai vonalon tanultam, emelett nem közalakamazottként vagyok bejelentve?
Minden pozició név vagy gondolat esetleg ötlet érdekel, amelyhez kicsit is jó lehet ez a végzettség.
Ezeket találtam eddig: játszótéri nevelő, baby uszásoktató, állami/magán bölcsődék,gyermekotthonok, gyermekfelügyelőség, anyaotthon,csecsemőotthon. Ezekben a munkakörökben a munkabeosztások miatt nem szeretnék elhelyezkedni, ev. babayszitter pedig szintén nem szeretnék lenni.
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Nagyon hálás vagyok értük.
Mégis mire gondoltál, amikor belekezdtél ebbe? Semmi másra nem lesz jó, legfeljebb előnyt jelenthet, talán.
Esetleg el tudok képzelni egy oktatásszervező céget, ahol ügyintézőként el tudsz ezzel helyezkedni.
Pl dajka miért nem jó?
8-4ig, hétfőtől péntekig.
Amiket felsoroltál, azok kb. mind közalkalmazottiak.
Kb. játszóházi recepcióst/ügyelőt tudom elképzelni. Csak azt nem értem, hogyha semmilyen releváns munka nem érdekel, akkor miért pazaroltad erre a diplomára az időt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!