Mit csináljak vele?
Minden alkalommal el mondom, hogy fáj a cicának sírni fog, el fog menni.
Plüsse is van azzal szepen bánik betakarja, ölelgeti stb.
A macskát el fogjuk vinni otthonról. Bar nem hinnem., hogy rossz anya lennék mert volt otthon macska szerintem máshol is van.
Es mondom otthon semmi ilyen jelet nem tapasztaltunk hogy mást bántana
Ne csak rászólj, hanem menj oda, fogd meg a kezét és mutasd meg, hogyan kell helyesen megölelni vagy megsimogatni valakit. Le fog szokni erről, csak sokszor kell megismételni.
Szerintem is felelőtlenség volt a macska, ha már tovább is passzolod.
Simogatja is szépen meg minden csak jatszik vele. El mondom neki minden alkalommal ,hogy szépen kell vele játszani, fáj neki. Meg is mutatom. De így most azt láttam helyesnek,hogy egy időre máshova visszük a cicát.
De nem hinnem ,hogy én lennék az egyetlen szülő aki macskát tart otthon gyerek mellett
"De a macska megy a háztól az tuti"
Nagyszerű! Egy állatmentő egyesületnél vagyok önkéntes. Pont a hozzád hasonló ostobák miatt van ennyi megunt és kidobott állat amik hétről hétre ömlenek hozzánk....
A macskát magadnak vetted! Nem a 2 éves gyerekednek! NEKED kell felelősséget vállalnod érte! Egy mascska akár 25 évig is élhet. Te ezzel a tudattal vetted magadhoz. Köteles vagy halálig gondoskodni róla!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!