Akik bölcsibe hordatják a gyereküket, nektek is mindenért fizetni kell?
Előre leszögezem, nem sajnálom a gyerekre a pénzt, sőt.
Csak nekem olyan furcsa ez az egész. Amikor beírattam a gyereket, azt mondták, hogy kapnak támogatást, adományt ingyenes az egész.
Ehhez képest, minden hónapban a dadusok követelik (igen , bunkón kérik, hogy már hónap eleje van.) az 1000 ft ot, hogy fizessem be, adomány néven. Se egy nyugtát semmit nem adnak róla soha.
Ezek mellett mindent nekem kell vinni a gyereknek, wc papír, kézmosó szappan, pelenka, popsitörlő stb.
Ha valamilyen rendezvény van akkor enni, inni, nem is mindegy hogy mit, ők szabják meg.
Ha pl gyereknap van jön valaki/ valami a gyerekekhez, akkor azt is fizetni kell. Most is 3000 ft ot kellett fejenként befizetni egy 15 perces előadásért.
Kérdem én akkor mégis mire fizetjük a havi 1000 ft ot? Amikor azt mondta az igazgatónő hogy ezekből a pénzekből lesz finanszírozva a Mikulás, Karácsony, gyereknap. Ehhez képest állandóan pénzt szednek mindenre.
Karácsonyra is nagyon sok játékot kapott az intézmény támogatóktól.
Mikulásra 1 db Dörmi macit és egy ivólevet kaptak összevissz.
Mivel nincs más ismerősöm akinek a gyereke bölcsis, így ezen elgondolkodva teszem fel itt a kérdést, hogy másoknak is ilyen a bölcsőde? Volt hogy 1 hónapig nem voltunk a covid miatt, akkor is ki kellett fizetni a hónapot.
Egyszer 2 havit kértek, fel volt írva egy lapra, mondtam hogy én kifizettem már. Csak erőszakoskodott a dadus hogy nem. Mondtam, hogy felmegyek az igazgatóhoz megkérdezem, nézzen utána hogy ki lett fizetve. Akkor a dadus kikapta a kezemből a papírt, és összegyűrte, hogy jajj hagyjam ne foglalkozzak vele.
Nagyon furcsa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!